250 g toasooja pehmet võid
300 g suhkrut
6 suurt muna
250 g nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
2 tl vanillisuhkrut
0,5 tl soola
250 g kookoshelbeid
500-600 g viilutatud rabarbrit
Vahusta pehme või suhkruga heledaks vahuks, lisa ükshaaval vahustades munad.
Sega jahu, küpsetuspulber, sool ja vanillsuhkur omavahel ja sõelu munavahu hulka. Lisa 200 g kookoshelbeid ja rabarbriviilud, sega kergelt läbi.
Vala tainas võitatud ja kookoshelvestega ülepuistatud või siis küpsetuspaberiga kaetud suurele ahjuplaadile. Puista peale ülejäänud kookoshelbed ja küpseta 180-kraadise ahju keskosas 25-30 minutit, kuni kook servadest lahti lööb ja pealt kaunilt kuldne.
Serveeri kooki leigelt või jahtunult.
väga hea kook, soovitan kõigile
Sõime vanillikastmega. Maitsev, kuid teinekord võiks tainasse natuke soola panna, oli tsipa magedavõitu.
Nämm.
No lihtsalt väga hea. Lihtne teha ja maitseb imeliselt. Kookoshelbed on rabarberile minu arvates väga õiged sõbrad! :))
Mmmmm milline mõnus hõrgutis!! Panin veel kaneeli vormi põhja, lisas nüanssi ;) Soovitan!! Meie pere uus lemmik :)
hea kook oli, aga vb tibake liiga rasvane.
Parajalt hapukas ja ülikohev kook tuli. Uus lemmik :)
Väga maitsev. Olen järgi proovinud!
Kogenud koogisööjad ka kiidavad!
Nämm
Just eile tegin, lihtsalt imeline!
Kookoskook rabarbriga
Mahlane, pehme ja magus rabarbrikook krõbeda kookoshelbekoorikuga. Sobib hästi kohvilauale. Soovi korral paku kõrvale vanillijäätist või vahustatud rõõska koort.