Koostisosad

200 g kohupiima

2 dl 35% rõõska koort

3 sl suhkrut

1 tl vanillisuhkrut

1 dl keedetud pikateralist riisi

5 tk kiivit

Valmistamine

Vahusta rõõsk koor, sega juurde kohupiim, suhkur ja keedetud riis.
Tükelda kooritud kiivid ja suru kahvliga püreeks.
Sega kiivipüree kohupiimasegu hulka.
Jaota kiivikreem magustoidupokaalidesse ja kaunista kiiviviiludega.

Retsept ilmus ajalehes Postimees Extra 27.3.1997
LISA KOMMENTAAR

sipsik
postitatud 22.03.2005 16:00

Aga kiivit ei tohi ju piimatoodetega kokku lasta, muidu läheb vihaks.

Kärt
postitatud 18.11.2007 17:50

Proovisin seda täna teha ja Sipsikul täitsa õigus - läks kibedaks.