Lõika pommu umbes 1 cm paksusteks viiludeks, aseta kaussi ning vala peale oliiviõli ja palsamiäädikas. Pressi hulka küüslauguküüs, maitsesta soolaga ja sega kõik läbi. Lase oliiviõlil korralikult imbuda. Kui tunned, et pommu jääb liiga kuivaks, siis lisa veel oliiviõli.
Kuumuta pliidil grillpann ja grilli pommuviile mõlemalt poolt. Aseta pommuviilud taldrikule ja rebi peale mozzarella. Puista üle basiilikuga. Maitsesta purustatud pipraga, piserda veel natukese oliiviõli ja palsamiäädikaga.
Puista üle röstitud kõrvitsaseemnetega.
Retseptiidee on Anni Arro raamatust "Salatid, pirukad, suupisted".
Grillitud pommu mozzarellaga
Soe salat pommu e. baklažaani ning mozzarella juustuga. Serveeri soojalt!