12-16 cannelloni pastatoru
Täidis:250 g külmutatud spinatit
250 g ricotta juustu
25 g riivitud parmesani või Valio Forte juustu
soola ja musta pipart
Vormi ja peale:340 g purk tomatikastet
25 g riivitud Parmesani või Valio Forte juustu
Sulata spinat, nõruta liigne vedelik ja haki peenemaks. Sega kausis ricotta, hakitud spinat ja riivitud parmesan, maitsesta soola-pipraga.
Keeda pastatorusid soolaga maitsestatud vees 4-5 minutit, siis nõruta (täpne aeg on kirjas pakendil).
Täida teelusika abil pastatorud täidisega.
Võta keskmise suurusega ahjuvorm, kuhu pastatorud ühekordse kihina ära mahuvad. Määri 1/3 tomatikastmest vormi põhja.
Laota peale täidetud pastatorud ning kata ülejäänud tomatikastmega. Puista peale riivitud parmesani.
Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit, kuni roog on pealt kuldne.
Serveeri värske salatiga.
Kasutasin Barilla pastatorusid ja Barilla Basilico tomatikastet, Valio Forte juustu.
Tundub nii, et minu pere ei ole spinatifännid
Tegin ja ausalt öeldes ootasin enamat.. tavaliselt mulle sellised asjad meeletult maitsevad, eriti baklazaani vormid... aga midagi jäi justkui puudu.
Mõnus kerge retsept. Sobib hästi kui on vaja ära teha suur kogus spinatit, sest see roog lausa neelab seda. Tervislik ka :)
Spinatisõpradele sobilik retsept. Väga maitsev!
Kannelloonid ricotta ja spinati täidisega
Ricotta-spinati täidisega pastatorud tomatikastmes.