Kannelloonid ricotta ja spinati täidisega

Ricotta-spinati täidisega pastatorud tomatikastmes.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

12-16 cannelloni pastatoru

Täidis:

250 g külmutatud spinatit

250 g ricotta juustu

25 g riivitud parmesani või Valio Forte juustu

soola ja musta pipart

Vormi ja peale:

340 g purk tomatikastet

25 g riivitud Parmesani või Valio Forte juustu

Valmistamine

Sulata spinat, nõruta liigne vedelik ja haki peenemaks. Sega kausis ricotta, hakitud spinat ja riivitud parmesan, maitsesta soola-pipraga.

Keeda pastatorusid soolaga maitsestatud vees 4-5 minutit, siis nõruta (täpne aeg on kirjas pakendil).

Täida teelusika abil pastatorud täidisega.

Võta keskmise suurusega ahjuvorm, kuhu pastatorud ühekordse kihina ära mahuvad. Määri 1/3 tomatikastmest vormi põhja.

Laota peale täidetud pastatorud ning kata ülejäänud tomatikastmega. Puista peale riivitud parmesani.

Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit, kuni roog on pealt kuldne.

Serveeri värske salatiga.

Loe veel:

Kasutasin Barilla pastatorusid ja Barilla Basilico tomatikastet, Valio Forte juustu.

LISA KOMMENTAAR

hexy
postitatud 04.05.2010 23:13

Tundub nii, et minu pere ei ole spinatifännid

Ave
postitatud 08.07.2012 15:11

Tegin ja ausalt öeldes ootasin enamat.. tavaliselt mulle sellised asjad meeletult maitsevad, eriti baklazaani vormid... aga midagi jäi justkui puudu.

Kai_sa
postitatud 24.06.2014 18:24

Mõnus kerge retsept. Sobib hästi kui on vaja ära teha suur kogus spinatit, sest see roog lausa neelab seda. Tervislik ka :)

Amarela
postitatud 03.07.2017 23:16

Spinatisõpradele sobilik retsept. Väga maitsev!