Lehtsalat kreemja sidrunikastmega

Mõnusalt värske salatikaste sobib hästi pehmemat sorti salatilehtede juurde.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Valmistamine

Sega vispliga kõik komponendid omavahel. Sega salatilehtedega vahetult enne serveerimist.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Aari
postitatud 07.04.2010 22:24

T6esti hea kaste, kasutasin vaid lehtsalatit (v6isalat peaks selle sordi nimi olema) tomatit-kurki ei pannudki ja lasin ca 5 min t6mmata - paremat ei oskaks tahtagi!

Triinu EJ @ FB
postitatud 06.05.2013 23:10

Nii sai proovida toidu kõrvale seda teha jah väga hea oli :) soovitan

karima
postitatud 07.05.2013 14:55

Kui me väikesed olime siis me tegime seda natuke teistmoodi rõõsakoore asemel hapukoort issand kui hea see oli. See annab salatilehele nii hea maitse !

Kaare
postitatud 09.01.2017 15:01

Väga väga hea salatikaste!

Pille
postitatud 11.01.2017 16:21

Mina ka kiidan väga, teeme seda just suviti üsna tihti. Mõnus vaheldus tavalisele õlikastmele! Foto on aastast 2010 :)