Lihtne ja väga omapärane viis meilgi populaarse tavalise valge peakapsa valmistamiseks. Võimaluse korral kasuta varajast kapsast. Idee Kalyni toidublogist.
Lõika kapsapea 8 võrdse suurusega sektoriks. Lõika ettevaatlikult varreosa väiksemaks ning aseta kapsasektorid kergelt õlitatud ahjuplaadile (mitte väga tihedasti!)
Sega oliiviõli ja sidrunimahl omavahel, siis nirista pool segust ühtlaselt kapsasektoritele. Maitsesta soola ja pipraga.
Keera kapsasektorid ettevaatlikult ringi ning korda (st õlita ja maitsesta).
Küpseta 230-kraadises ahjus umbes 15 minutit, siis keera ringi ja küpseta ka teiselt poolt 10-15 minutit. Kapsas peaks olema kenasti kuldpruun.
Serveeri kuumalt, soovi korral koos sidrunisektoritega.
Röstitud kapsas sidruniga
Lihtne ja väga omapärane viis meilgi populaarse tavalise valge peakapsa valmistamiseks. Võimaluse korral kasuta varajast kapsast. Idee Kalyni toidublogist.