Gnocchi ürdiste kirsstomatitega

Kirsstomatite kiire praadimine teeb need pehmeks ja magusaks. Kombineerisin neid samas mõõdus Itaalia kartuliklimpide gnocchi-dega.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g itaalia gnocchi klimpe

keetmiseks vett ja soola

2 sl oliiviõli

250 g kirsstomateid

soola ja musta pipart

1 tl suhkrut

peotäis hakitud värsket basiilikut

1 väike küüslauguküüs

Valmistamine

Kuumuta potis soolaga maitsestatud vesi keemiseni. Lisa gnocchi-klimbid ning keeda 3-4 minutit (või vastavalt pakendi juhistele), kuni gnocchi pinnale kerkivad.
Samal ajal kuumuta pannil oliiviõli. Lisa kirsstomatid ja maitsesta soola, pipra ja suhkruga. Kuumuta paar minutit, panni aeg-ajalt raputades, kuni tomatid pehmenevad.
Haki küüslauk ja ürdid peeneks.
Nõruta valmis gnocchi, sega juurde praetud kirsstomatid, hakitud küüslauk-ürdid ning serveeri.
LISA KOMMENTAAR

Liisi
postitatud 09.05.2011 22:18

Hea kerge teha ja maitseb hästi. Lisasin veel natuke mozarellat juurde.