Valmista põhi. Klopi munad suhkruga vahule, lisa omavahel segatud kuivained. Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 225-kraadises ahjus umbes 7 minutit.
Kummuta küpsetatud biskviitpõhi teisele küpsetuspaberile, eemalda "küpsetatud" paber.
Vooderda keeksivorm toidukilega ning lõika biskviidist sobiva suurusega tükid, mis kataks vormi põhja ja küljed.
Täida tort seest jäätise, lemon curd sidrunikreemi ning poolitatud maasikatega.
Kata pealt toidukilega ning pane sügavkülma.
Vahetult enne serveerimist kummuta jäätisetort vormist välja serveerimisalusele ja kaunista jäätisetort beseekihiga. Selleks klopi munavalged tugevaks vahuks, lisa suhkur jaokaupa pidevalt vahustades. Kata jäätisetort munavalgevahuga.
Küpseta 250-kraadises ahjus mõneks minutiks, et beseekiht saaks veidi värvi.
Retsept on soomlaste Ruokala veebilehelt ( Jäätelökakku )
Jäätisetort sidrunikreemi ja vaarikatega
Kaunis kihiline jäätisetort suvisele kohvilauale. Tordi valmistamisel kasutatakse vanillijäätist ning lemon curd sidrunivõiet.