Kamakreem meekastmega

Selveri 2009. a. retseptikalendri retsept (Alla Metsmaa).

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1.25 dl kamajahu

750 g hapukoort

50 g suhkrut

100 g röstitud pähkleid

20 g želatiini

vanillisuhkrut

kaneeli

Meekaste:

1.5 dl 35% rõõska koort

3 munakollast

2 sl mett

1 tl metsmaasikalikööri

Valmistamine

Valmista esmalt kamakreem. Sega ained omavahel.

Paisuta želatiin vähese külma veega. Sulata vesivannil ja lisa segule. Pane kamatarretis pokaalidesse ja hoia tarretumiseni külmas.

Meekastme jaoks sega komponendid kausis ning kuumutada vesivannil paksenemiseni. Ära keeda!

LISA KOMMENTAAR