Nigella kakao-mandliküpsised

Õhulised mandliküpsised, mis ei sisalda jahu.

Kogus
25 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 muna -

vaja on ainult munavalgeid!

200 g jahvatatud kooritud mandleid või mandlijahu

30 g kakaopulbrit

175 g tuhksuhkrut

Valmistamine

Sega kausis (vahustamata!) munavalged, jahvatatud mandlid, kakaopulber ja tuhksuhkur, kuni kausis on ühtlane ja kleepuv segu.

Täida suur kauss külma veega. Kasta käed vette ning vormi märgade käte abil küpsisetainast umbes kreeka pähkli suurused pallikesed. Tõsta tainapallikesed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 11 minutit, kuni küpsised on pealt kuivad, aga seest veel nätsked (küpsised muutuvad jahtudes veidi kõvemaks).

Loe veel:

Retsept on raamatust "Nigella Express", küpsised tegi me hea sõbranna Ellen.

LISA KOMMENTAAR