Bistecca Valdostana. Valle d'Aosta on kõige põhjapoolsem Itaalia maakond, mis on tuntud oma eriliste juustude ja juustutoitude poolest. Poolkõva lehmapiimajuustu Fontina on valmistatud Aosta orus juba 12. sajandist. Asendamiseks sobivad ka analoogid Fontinella, Fontal, Fontella jms.
Lõika liha viiludeks ja vasarda need õhukesteks. Klopi lahti munad. Kasta lihaviil jahusse, siis munasse ja siis riivsaia sisse. Prae ohtras või ja õli segus kuldpruuniks. Nõruta köögipaberil üleliigne õli, maitsesta soolaga.
Pane lihaviilud võiga määritud ahjuvormi. Tõsta igale lihaviilule viil keedusinki ja viil juustu ning tükike võid. Pane umbes 5 minutiks kuuma ahju, et juust hakkaks sulama.
Biifsteek Valle d'Aosta moodi
Bistecca Valdostana. Valle d'Aosta on kõige põhjapoolsem Itaalia maakond, mis on tuntud oma eriliste juustude ja juustutoitude poolest. Poolkõva lehmapiimajuustu Fontina on valmistatud Aosta orus juba 12. sajandist. Asendamiseks sobivad ka analoogid Fontinella, Fontal, Fontella jms.