75 g keedetud või röstitud punast peeti
150 g maitsestamata toorjuustu
1 tl (kuhjaga) konservitud mädarõigast
1 sl hakitud värsket tilli
soola ja musta pipart
Serveerimiseks:leiba või saia
Riivi keedetud või röstitud peet peenelt. Sega juurde toorjuust, mädarõigas ja hakitud till. Sega ühtlaselt läbi, maitsesta soola-pipraga.
see tuli hää määre.
ma tegin ka peedikreemi. no ei viitsi ise originaalne olla, kui teised juba on olnud. ja ei pea ka.
Nii kaunivärvilist määret lihtsalt peab proovima! Ja maitsev on ta ka.
Peedi-mädarõikakreem oli just oma leiva katteks nädalalõpul, kujunes samuti suureks hitiks!
väga hea idee! ma panen vaid mädarõigast rohkem, mulle meeldib selline tugevam maitse.
Imehea. Oli v6imalus testida ka teiste rahvuste esindajate peal: taanlastele, rootslastele, poolakatele, venelastele ja kanadalastele maitsess, horvaadid ytlesid, et huvitav ning et kindlasti tervislik:) Igal juhul l2heb kordamisele.
Mädarõigas pole mu lemmik, a määre oli päris kobe.
2x proovitud ja rahule jäädud:)
Väga meeldis!
proovisin ka seda võileiba ja no tõesti suurepärane!
Rukkileib peedi-mädarõikakreemiga
Kaunivärviline peedi-mädarõikakreem sobib hästi rukkileivale määrimiseks, ent ka lihtsalt dipikastmeks.