Kalender

APRILL

Film "Soul Food Stories" ja sellele eelnev loeng Kultuurikatlas

04/08/2015 | 18:00

4. augustil kell 18.00 näidatakse Kultuurikatla Pajas Tonislav Hristovi dokumentaalfilmi “Soul Food Stories” (2013). Filmile eelneb Nami-Nami portaali looja ja mitme kokaraamatu autori Pille Petersoo 60-minutiline loeng “Toit pole oluline, toit on põhiline?”. Banitsat pakutakse ka!

 

Saade

14/08/2015 | 20:15

Saatejuht Maris Jakobson räägib Nami-Nami eestvedaja Pille Petersooga toidust, poliitikast ja toidupoliitikast. 

Kokakoolitus-õhtusöök privaatrestoranis KÖÖK

24/08/2015 | 16:30

Kokakoolitus-õhtusöök privaatrestoranis KÖÖK (Pikk 42, Tallinn), 13 inimesele, ingliskeelne (seltskonnas eestlased, soomlased ja poolakad). 

Kreeka köögi koolitus Kopli karjamõisas

03/10/2015 | 11:00

Tagasi kooli! Kopli taluköök avab kooskokkamise hooaja 3. oktoobril Kreeka köögi ja söögiga. Meenutame möödunud suve ja puhkust koos Nami-Nami toiduportaali algataja ja peatoimetaja Pille Petersooga. Menüüs on dolmadakia, kotopitakia, alevropita, moussaka ja muud kreeka hõrgud. Laulab otse loomulikult Demis Roussos.

Loe lähemalt siit.

Pille Petersoo loeng "Korralik eine" Eesti Tervishoiu Muuseumis

04/11/2015 | 18:00

"Korralik eine" (ingl. k. "proper meal") on toidusotsioloogias levinud mõiste, mille autoriks peetakse Briti sotsioloogi Ann Murcott'i. Korralik eine on perekonna heaolu ja tervise sümboliks. Mida selle mõiste all silmas peetakse ja kuidas korralik eine eri maades välja näeb?

Lektor Pille Petersoo on Toidublogi Nami-Nami looja ja peatoimetaja.

Loeng "Korralik eine" on muuseumi novembrikuu loengusarja esimene teemakäsitlus, mis kuulub ajakirja National Geographic ja Eesti Tervishoiu Muuseumi fotonäituse juurde. Koos näitusega soovime tuua kõnelema inimesi, kellel on nimetatud teemadega enam kokkupuudet või laiem silmaring ning oskus probleemkohti mõtestada ja lahti selgitada.

Novembrikuu järgnevatel kolmapäevadel tulevad kõnelema Marek Strandberg, Erkki Truve ja Eva Luigas

Teemaloengud toimuvad muuseumis novembrikuu igal kolmapäeval algusega kell 18.00

Loe lähemalt siit.