Minitordid koosnevad gluteenivabast biskviidist, mis on tehtud mandlijahu ja jahvatatud pistaatsiapähklitega. Vahekihtideks on pistaatsiapähkli vahukreem ja mustsõstra-gananche.
Kaunistused on tehtud kuvertüüršokolaadist - valgega tähed, numbrid ja poolkaares korvid ning laimimaitselise ja maasikamaitselise šokolaadiga lilled ja lehed.
Retsept koos tegemisjuhisega sai kirja pandud ka blogisse.
Ilusat saabuvat Eesti Vabariigi 99. aastapäeva kõigile!
HEA LUGEJA! Kui soovid postitust kommenteerida, siis palun logi kindlasti esmalt Nami-Nami kasutajanimega sisse. Kui Sa ei ole registreerunud kasutaja, siis jäta oma (varju)nimi kommentaari alla. Kui Sa seda ei tee, siis kuvatakse Su kommentaari nimetuna.
http://piparkooki.blogspot.com.ee/2017/02/minitordid-eesti-vabariigi-99.html
18Vahvad, Pipaarkoogitips!