Sellist vürtsikilust ja leivast võileivatorti hakkasin valmistama tegelikult eelmise aasta lõpust.
Tavapäraselt teen võileivatotrte üldse saiast -singiga, kalaga jne. Kuid kuna eelmisel aastal sattus meie perre suuremal kogusel Hiiumaalt püütud ja omatehtud vürtsikilu, siis oli vaja leida kasutusviisid, et see ära realiseerida.
Mõtlesin, et teeks tordi leivast ja kilust.
Paar pakki vormileiba, ääred lõikan ära ja laon 3 kihti. Iga kihi vahele majoneesi, toorjuustu ja muna segu, maitsestadud vähese soolaga, kuna kilu ise ju väga soolane ja peeneks hakitud kilu ja hapukurki ka iga kihi vahele.
Ülejäänud segu jääb kogu tordi ümber katmiseks, kaunistan kilu, muna, tomati, tilli ja kurgiga jne.
HEA LUGEJA! Kui soovid postitust kommenteerida, siis palun logi kindlasti esmalt Nami-Nami kasutajanimega sisse. Kui Sa ei ole registreerunud kasutaja, siis jäta oma (varju)nimi kommentaari alla. Kui Sa seda ei tee, siis kuvatakse Su kommentaari nimetuna.
40Tegemist on siis 2017. aasta esimese võistlustööga. Aitäh, yllero!