Inga T-K

Tiitel: Kokaõpilane

RETSEPTID

Viimased postitused

2014-02-25 15:32:13
VÕISTLUSTÖÖ NR 77 Minu MAA-Minu METS-Minu TERVIS Olgem ka pidupäeval terved ja seepärast teen pidulauale tervislikke toite. Iga maitse, iga tegemine on maitseelamus ja natuke ka tervise heaks. Meie President rõhutas selle aasta kõnes palju kordi tervisele- meie enda tervis sõltub suures osas meist endist. Hoida tervist tähendab terveid eluviise, liikumist ja tervislikku toitumist. Minu pidulaua soolane tort on Paleo toitumise põhimõtteid jälgides. Põhjaks iseküpsetatud kaks erinevat leiba, tume on seesamiseemnejahust ja hele kookosjahust, kreemiks vahele kukeseenevõi (kukeseened korjatud Võsu metsadest) vähese tuunikalaga ja rukkola-sibula-tillivõi (rukkola, sibul ja till kasvavad aknalaual, kasutasin ehtsat taluvõid). Tarretise kupplis natuke meie eesti loodust koos kändude ja seente ja lehtedega.
2013-02-28 10:13:44
[b]VÕISTLUSTÖÖ NR 96 (MAGUS)[/B] Minu tort suurel pühal oli pühendatud abikaasa, tema venna ja EESTi auks (sünnipäevalapsed on sündinud 23 ja 24 veebruaril): Pingviinid punasel vaibal Tordis kolm kihti biskviiti, vahele sai määritud vahukoore-toorjuustu-kohupiima kreem, esimesel kihil lisaks metsamaasikamoos ja teisel kihil banaanid. Tort kaetud martsipaniga, mille alla määrisin vahustatud võid tuhksuhkruga. Pingviinid punasel vaibal on martsipanist!
2008-03-12 15:55:54
[1quote]Kuidas hakkida sibulat nii, et pisar silma ei tuleks?[/quote] Üks nipp veel- teadmine, et sibul võib silma minna aga sellest mitte välja teha ..