Petu Abikokk 2015-07-19 02:55:04 |
fabrik.ee
Neid restosid tekib siiakanti rohkem ja kiiremini, kui ma süüa jaksan :)
Seal oli mingi "avapidu" (ta on hulka aega lahti juba), kuhu mind millegipärast oli kutsutud. Menüü (ma igaks juhuks lugesin seda enne minekud) on tegelikult väga isuäratav ja peo suupisted olid ka täitsa arvestatavad, ma läheks prooviks küll seda menüüd. Üks asi, mis mulle ei meeldi, on see, kui rannakarpidega mingit jama tehakse (juustu peale, gratineerimine, peekon vms), aga eks see võibolla on minu isiklik kriuks. Neid ei pruugi ju tellida.
http://www.facebook.com/peeter.raudvere |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2015-07-19 14:59:19 |
Aitäh, Petu :) Panen siia nende Facebooki-lehe viite ka. Aga rannakarpidega "jamamisega" pole ma nõus. Kes ütles, et see prantsusepärane vein-ürt-rannakarp ehk Moules marini?res see ainuõige variant on? Neid süüakse ju mujalgi ja igal pool oma viis valmistamiseks (kasvõi chorizo või Tai rohelise karripasta või sinihallitusjuustu vms) :) Mäletad, maitse üle ei vaielda ;) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2015-07-20 11:42:39 |
Eesti Maitsed Täna käisid ka Fabrikus pilte tegemas. Lauri Laane tehtud fotosid näete siit. Siin aga fotogalerii hiljutisest avamispeost: Elu24 (avati 15. juulil). Igatahes panen kõrva taha, et selline koht on avatud.. | |
Petu Abikokk 2015-10-10 20:15:01 |
nii, aga lubasin ju minna, kuidagi kauaks jäi see venima. Menüüd netist ei leidnud ja see lisas asjale põnevusmomendi. Kaaslane (juba Fabriku kogemusega) väitis, et eelmine kord olla menüü olnud hoopis teistsugune. Vbl polnud siis uut jõutud üles panna. Huvitav on see, et otseselt ei ole menüüs öeldud, mis on eelroog, mis põhiroog. Mitte väga pikk rivi (positiivne!) erinevaid toite. Kaaslane (seesama, Fabriku kogemusega) teatas, et tuleb tellida kaks käiku, sestap saigi võetud karaskit suitsukalakreemiga ja turska (nb tursk on menüüs) puravikega. Tursk, teadagi, on väga hea kala, kui seda korralikult teha ja see oli korralikult tehtud. Õrn, sulas suus. Kaaslase eelroaks olid võis posheeritud krevetid ja teiseks võttis ta sinimerekarbid parma singi ja rucolaga. Mina neid karpe poleks võtnud (vt ülaltpoolt), aga tema väga kiitis. Karbileent võtsin ikkagi maitsta ja kiidan seda ka. Krevette ei raatsitud mulle anda, see pole väga tavaline ja ütleb nende krevettide kohta midagi. Need olnud toorelt külmutatud krevettidega, mis olid alles restorani köögis punaka värvi saanud. Valge vein oli mõnusalt külm ning magustoiduks võetud viinaga sidrunisorbee sobis krooniks igati. Klaasike Tokaid tõi korraks tagasi nooruse :) Peakoka tervituseks toodud friteeritud (?) põdrasammal oli küll natuke kummaline amps. Aga noh, friteeritud asjad on ju üldiselt head :) Fabriku ambitsioon tundub olla Kalamaja/Telliskivi piirkonnas teistest "peenem" söögikoht ning selle ambitsiooni kannab ta ka välja. Toitude poolest. Aga samas ei ole laual valget lina (täpsemalt: seal pole üldse lina) ning ei teki seda tunnet, et peaks hästi sirgelt istuma. Ühesõnaga, minge ja proovige ise. http://www.facebook.com/peeter.raudvere |
|