Pille Nami-Nami peakokk 2014-01-24 14:06:45 |
Koduleiva ja leivamäärete tegemise koolitus. LEIB - sellest algab kõik... Tule ja veeda meeldiv õhtu Kalamaja Kokaklubis ja õpi Haldjaleiva perenaise, Annely Maksan käe all ise leiba tegema ja leivamäärdeid valmistama. Kuna Vabariigi aastapäev on kohe tulemas, oleks ju tore omaküpsetatud leib pidulauale panna. Kõik saavad küpsetamisel aktiivselt osa võtta, kaasa retsepti, juuretise ja kuldaväärt oskuse. Aeg: 20.veebruar 2014, neljapäev, kell 18.00 Koht: Niine 11, Tallinn, Kalamaja Kokaklubis Hind: 35.- EUR Kestvus: 2,5-3h Korraldaja: Toidukool, Haldjaleib, kokasaade LEMMIKRETSEPTID Info ja registreerimine: toidukool@gmail.com tel 5698 0006 Tairi Kohtade arv piiratud! | |
Leoola Abikokk 2014-02-22 15:00:20 |
Minul õnnestus siis võita Annely Maksani leivakoolitus ja toimus see Lemmikretseptide stuudios. Minule see koolitus meeldis ning ta oli oma ülesehituselt teistsugusem, kui need koolitused, kus ma enne olen käinud. Oli sissejuhatus ja leivaajaloo lugu paralleelselt koos leiva valmistamise ja küpsetamisega. Annely ise on väga energiline ja rõõmus koolitaja, suutis süstida küll tahtmist kodus ka leiba järgi teha. Eriti mõnus on veel see, et retseptiga kaasa saime ka Annely leiva-hädaabi numbri, juhuks kui kodus miskit ei peaks õnnestuma. Soovitan ja julget peale hakkamist! | |
Leoola Abikokk 2014-02-24 12:35:46 |
Leoola:
Leib on nüüdseks küpsetatud ja tuli väga hea :) Minul õnnestus siis võita Annely Maksani leivakoolitus ja toimus see Lemmikretseptide stuudios. Minule see koolitus meeldis ning ta oli oma ülesehituselt teistsugusem, kui need koolitused, kus ma enne olen käinud. Oli sissejuhatus ja leivaajaloo lugu paralleelselt koos leiva valmistamise ja küpsetamisega. Annely ise on väga energiline ja rõõmus koolitaja, suutis süstida küll tahtmist kodus ka leiba järgi teha. Eriti mõnus on veel see, et retseptiga kaasa saime ka Annely leiva-hädaabi numbri, juhuks kui kodus miskit ei peaks õnnestuma. Soovitan ja julget peale hakkamist! |
|