Toidufotograafia kursused Eestis

35MM.EE
Postitusi: 2
Kokaõpilane
2013-06-05 02:43:45
Tere, 35mm.ee ja Kohvik Moon korraldavad koostöös portree- ja toidufotograaf Kristjan Lepp ja tunnustatud akti- ja tootefotograafi, eesti esistrobisti Viktor Koshkiniga koolituse, mille põhirõhk on toidufotol. Pildistavate söökide eest hoolitseb suurepärane kokk, Kohvik Moon ja Kolm Sibulat üks asutajatest, peakokk Roman Zastserinski. Praed, supid, pelmeenid, võileivad ja sinna juurde sobiv jook - iga toit on unikaalne ning vajab spetsiifilist lähenemist. Nami-Nami foorumi külastajatele pilet soodushinnaga 81 EUR. Lisainfo ja registreerimine: http://35mm.ee/et/content/67-fotokoolitus-toidufoto-9-juuni-2013 Merje Rebane 35mm.ee Fosrgrafe OÜ 5662 9799
Mari-Liis
Postitusi: 593
Abikokk
2014-01-27 19:01:04
Toidufotokoolitus-lõunasöök 1. veebruaril 2014 toimub Kalamaja Kokaklubis toidufotokoolitus koos maitsva lõunasöögiga. Toidufotokoolituse viib läbi professionaalne fotograaf, mitme kokaraamatu piltide autor Kristjan Lepp. Lõunasöögi valmistab Pavel Gurjanov restoranist Cru. Koolitus algab 13.00, kestus umbes 5 tundi. Toimumiskoht Kalamaja Kokaklubi, Niine tn. 11 Tallinnas. Hind 74 eurot. Lisainfo ja registreerumine meiliaadressil mariliis.ilover@gmail.com. Fotokoolituse programm: 13-14 Toidufotograafiast üldiselt. Vaatame ja analüüsime erinevaid toidupilte suurel ekraanil, arutelu. Tehnilised küsimused ja kaamera seaded. Väga põgusalt räägime ka avaarvust, isost ja säriajast toidufoto spetsiifikast lähtuvalt. Valgustemperatuur, valgus ja vari. 14-15 Loomulik valgus, selle suunamine ja kasutamine. Näidispildid analüüsimiseks. 15-16 Põhiteema: tehisvalgus. Led-lambid ja väikeste valgustite kasutus. Kodused vahendid pimedal ajal pildistamiseks. Statiiv. Filtrid, kaugpäästik, helestid, tumestid. Isetehtud abivahendid (penoplast, must ja valge paber, foolium jms lihtsad materjalid). 16-17 Spetsiaalselt koolitusel osalejatele Pavel Gurjanovi poolt valmistatud hiline 3- käiguline lõunasöök ja praktikaosa. Erinevad pildistamiskohad, erinevad valgustusskeemid, mida saab omavahel vahetada. 17-18 Strobismi võludest. Strobism tähendab pildistamist kaamerast eemale viidud fotoaparaadi välklampide abil, muutes pildil oleva valguse endale sobivaks. Strobismi varustust on ka lihtne igale poole kaasa võtta, seega pildistamiseks ei pea olema statsionaarset stuudiot. Kaasaskantav stuudio hinnaga 100-1000€. Seda saab ka proovida. Räägime ka foto hinnast. Seejärel küsimused-vastused ja vaba aeg. Menüü: Eelroog Külmsuitsulõhe, munakollaseconfit, murulaugumajonees ja leivapuru Pearoog Pardiconfit, kõrvitsapüree, Brüsseli kapsas, suitsune ploomigeel, apelsini- mündi kaste Magustoit Vana Tallinna parfee, suhkruvatt, šokolaadibiskviit, münt Lisaks vein, vesi ja kohv.

Siit nurgast ja sealt nurgast

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2014-06-04 00:53:30
Edastan ühe kuulutuse: Marju armastab kokkamist ja toidu pildistamist. Ta on toidufotograaf ja see on tema kirg. Oma uues veebipõhises fotokursuses õpetab ta seda kõike ka Sinule. See on väga põhjalik kursus, täis praktilisi nippe ja soovitusi - ja sobib nii kompaktkaameraga gurmaanidele kui ka fotohuvilistele, kes soovivad toidufotograafina leiba teenida. Täpsem info uue "Toidufotograafia" fotokursuse kohta - http://www.fotokursus.ee/course/toidufotograafia/

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

35MM.EE
Postitusi: 2
Kokaõpilane
2015-05-06 16:01:07
Toidufoto koolitus 17. mai. 2015 Fotokoolitus.ee ja restoran Kolm Sibulat korraldab koostöös fotograafi Kristjan Lepaga toidufoto koolituse. Praed, supid, pelmeenid, võileivad ja sinna juurde sobiv jook – iga toit on unikaalne ning vajab personaalset lähenemist. Võta kaasa kaamera, tule naudi lisaks fotograafide õpetussõnadele ka head seltskonda, kvaliteetset toitu ja veini. Kava: 14:00 Kristjan Lepp näitab omi ja võõraid toidupilte suurel ekraanil, arutelu. Toidu pidlistamise nö ideoloogiline pool, toidufoto – tehniline tootepilt versus toidulavastus. Millisel juhul kasutame loomulikku, millisel tehisvalgust? 15:00 Tehnikatund. Kaamera seaded. Millist objektiivi/kaamerat valida. Strobismi võlu. Statiiv. Filtrid, kaugpäästik, helestid, tumestid. Isetehtud vahendid (penoplast, must ja valge paber, foolium jms kättesaadavad materjalid). 3-5 toidu näidispildistamine. Ettevalmistus iseseisvaks tööks. 16:00 – Lõuna Kolme Sibula kokkade menüü spetsiaalselt meile, vein. Igaüks peab pildistama oma sööki. 17:00 Äärmused – jäätis, aurav toit. Külm ja kuum. Jook pildil. Pildistamine kahes grupis. 18:00 Koolituse lõpp. Lisainfo: http://fotokoolitus.ee/toode/toidufoto-koolitus-17-mai/