Pille Nami-Nami peakokk 2013-05-26 21:35:12 |
Vladimir Terentyev on hotelli "Kempinsky" (Moskva) peakondiiter. Vladimir sündis Jekaterinburgis, kus ta tegi algust kondiitri karjääriga. 2009. aastal lõpetas ta šokolaadimeistri töö Jekaterinburgis asuvas hotellis “Hyatt Regency Hotel” ning kolis Moskvasse. Moskvas on Vladimir olnud peakondiiter kondiitriäris “Puškin”, viietärnihotellis “The Ritz-Carlton Moskva”, chef-chocolatier kohvikuketis “Volkonsky Kaiser”. Vladimir on läbinud erinevaid kursusi Tšehhovi linnas Venemaal asuvas koolituskeskuses Chocolate Academy. Aastal 2011 võitis Vladimir hõbemedali “International Kremlin Culinary Cup” võistlustel ning võitis “World Chocolate Masters 2013” konkursi Moskvas. Viimane andis talle võimaluse esindada Vene Föderatsiooni selle konkursi Pariisis toimuval finaalil. Käesoleva aasta 27.- 29. mail teeb Vladimir koolituse Tallinnas. Koolitus on väga põhjalik ning on mõeldud nendele, kes soovivad kasutada šokolaadi oma kondiitritöös, tõsta oma kvalifikatsiooni ning tutvuda nendega, kes šokolaadi töötlemisega juba tegelevad. 27.05.2013 09.00 - 11.00 Šokolaadi ajalugu ja sordid. Kuidas maitseid valida ja kombineerida. 11.00 - 12.00 Lõuna 12.00 - 18.00 Šokolaadi sulatamine ja tempereerimine. masinad, töövahendit jms. 28.05.2013 09.00 - 11.30 Ganashe'i võimalikud sordid ja kuidas kombineerida maitseaineid, Ganashe'i valmistamine. 11.30 - 12.30 Lõuna 12.30 - 18.00 Trühvlite valmistamine, katmine, hoiustamise reeglid. 29-05-2013 09.00 - 11.30 Kuidas koostada ning valmistada šokolaadikommide täidiseid. Täidiste valmistamine. Vormide ettevalmistamine ja hooldus. 11.30 - 12.30 Lõuna 12.30 - 18.00 Täidisega šokolaadikommide valmistamine. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-06-03 17:52:05 |
Tõstan õigesse kohta:
Tairi:
Kas Sa oled suur shokolaadisõber? Tahad proovida, kuidas teha oma kätega shokolaadi? Või tahaksid osata teha ahvatlevaid trühvleid? Kutsume Sind meie toorshokolaadi töötuppa. Töötoas: Meisterdame tõeliselt maitsaid trühvleid ja mediante Belgia parimast ADM shokolaadist. Uurime, milliseid põnevaid magustoite ja jooke saab teha toorsshokolaadist. Räägime erinevatest shokolaadisortidest. Töötoa hind on 45 euri, mis sisaldab tooraineid, töövahendeid ja juhendamist. Juhendaja: Andrei Volodin Choc&go shokolaadimeister Toimumise koht: Kokasaate Lusikas põnevas stuudios ( Niine 11) Toimumise aeg: 15.juuni kell 12 00-15 00 Info ja registreerimine: tairi.morozov@gmail.com tel 5698 0006 |
|