Tosca ja juustukook?

kadri-a
Postitusi: 7
Kokaõpilane
2013-02-11 18:53:45
Tere! Mul tuli selline idee ühendada kaks vastupandamatut asja- juustukook ja tosca kate. Küsimus aga selles, kuidas peaks küpsetusaega sättima ja kas selline asi ikka töötaks, katte alt ju enam kooki ei näe, kas võdiseb vms. Suur tänu kui keegi oskab aidata!
Zapxpxau
Postitusi: 1409
Abikokk
2013-02-11 22:14:58
Aga ma pakuks, et ära katet ahjus küpseta vaid tee leeklambiga. Kui hullult paksu kihti ei tee, siis saab ilusti. Võid ka panna kiht kihi haaval, iga kord leeklambiga üle...

Zap*

Pille
Postitusi: 16228
Nami-Nami peakokk
2013-02-11 23:47:14
Ma pigem teeks nii, et arvutad välja, kui pikalt toskakate ahjus küpsetamsit tahab ja kui kaua Su konkreetne toorjuustukook ahjus olla tahab. Siis teed väikese matemaatilise tehte, tõstad vahepeal toorjuustukoogi ahjust välja, katad toskakattega ja siis ahju tagasi.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com