Müüa väike pagariäri Tallinnas

Amanda-Riin
Kokaõpilane
2012-10-03 12:41:39
ettevõte on võimalus küpsetamishuvilisele, kes ei oska kuskil alustada. Tegemist on sissetöötatud äriga jõuluturul(novembri lõpust jaanuari esimes nädala lõpuni). tegutsenud 3 aastat. Müüks hea meelega asja lihtsalt maha, idee oli hea ja pinna välja rentija ootab praegu vastust, kas osaleme. See on suurepärane võimalus väikselt ja vaikselt alustada ja ise edasi arendada või jäädagi jõuluturupõhiseks. Kahju on lihtsalt "putka" kinni panna. ETtevõte on selline, kus tuleks raha kogumiseks töötada maksimaalselt oma jõududega, minul on aga rinnalaps ja ma ei saa pikad päevad kodunt enam ära olla. Laps keeldub pudelitoidust ja mul ei ole südant jõuga võõrutada. Olemas on kõik alustamiseks vajalik inventar, tagavarainventar(polegi firmas arvel), sidemed tooraine jaoks ja mis kõige tähtsam - klientuur ja kogemused. Olen nõus tulema appi mõned päevad, et näidata ette, "kuidas raha tuleb" ja aitan leida ka raamatupidaja, kui ise ei oska teha. Firma on südamega tehtud ja soovime, et tegijal läheks samamoodi edasi. Asub Tallinnas. Ühendust võtta kaheksajalga@gmail.com