Teletorni restoran

Silx
Abikokk
2012-09-12 13:46:40
Kas keegi juba Teletorni restorani jõudnud? Kuidas mekkis? Mis eriti hea? Mille üle nuriseda?

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Petu
Abikokk
2012-09-13 13:56:12
Silx:
Kas keegi juba Teletorni restorani jõudnud? Kuidas mekkis? Mis eriti hea? Mille üle nuriseda?
üks mu hea sõber, keda ma söögiasjades üsnagi usaldan, märkis, et toidu suhtes ei erine uus teletorn vanast.

http://www.facebook.com/peeter.raudvere

Silx
Abikokk
2012-09-13 15:29:25
Vot pole vanas teletornis söönud.. samas olen päris paljudes erinevates restoranides gastronautitsenud.. nii et minu arvamus asjast: Väga hea! Teenindus oli 5+! Eelroaks valisin: Marineeritud tuunikala Tataki serveeritud värske salati, mirin-kastme ja peedikreemiga Tuunikala oli värske, täpselt parajad tükid ja hea krõmps salat juures. Peedikreem sobis asja juurde nagu rusikas silmaauku. Pearoaks läks: Grillitud maisikana suprem? serveeritud pärli cous-cousi ja blansheeritud aedviljade ning peekoni-veini kastmega Ka see oli super.. hõrk kana cous-cousil (viimast oli küll pisut palju).. kaste muutis cous-cousi maagiliseks. Teised sööjad kiitsid menüüs olevat põtra ja ülihääd veiseliha carpacciot. Ainus miinus on asja juures see, et restoran avatakse alles kell 7. Tööõhtusöögi jaoks oli see pisut paha, et pidi pärast tööpäeva ringi molutama linnas (kes siis ometi kauem tööd viitsiks teha?) :P

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-09-14 16:05:43
Me käisime perega millalgi aprillis ja siis seal bistroo poole peal, sõin kanapastat ja köögiviljasuppi. Ütleme nii, et toidu pärast sinna tagasi küll minna ei viitsiks, kuigi restoranipoolele annaks mõnel õhtul kindlasti võimaluse ja kui lastega/külalistega Teletorni uuesti läheks, siis võiks ju uuesti süüa ja vaadata, kas on edasiarenguid toimunud.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com