Maya Kokaõpilane 2012-06-28 18:17:21 |
Tere, Ei õnnestu kuidagi leida retsepti hoidisele, mis sarnaneks poes müüdavale purustatud tomatile. Sisaldaks vaid tomatit ja sidrunhapet lisatakse purkidesse. USA lehtedelt leidsin midagi, kuid seal jäi arusaamatuks, millal kaaned päris kinni keeratakse (potis kuumutamisel) sest seal veidi teistsugused kaaned kasutusel. No kui keegi oskaks öelda, kas kuumutada kinnise kaanega või vaid peale asetatud kaanega ja kas vesi peab purkidest üle olema või ei, siis seegi oleks juba abiks. Purustatud tomatitläheb talvel nii palju, et kangesti tahaks ise sisse teha, saaks tundub ka sel aastal hea tulevat. Tundun vist küll eile sündinuna selliste küsimustega :) Aga küsida ju ikka võib!!! Tänud kes oskab aidata! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-06-29 02:19:17 |
maya, ole pai ja esita oma küsimus palun uuesti olemasolevs tomatite hoiustamise teemas: http://nami-nami.ee/Board/Forum/ViewTopic/1388 | |