Karnivoor Abikokk 2012-04-29 15:09:06 |
See reede veetsime Lizz Wrighti kontserdijärgselt meelivalt aega hiljuti avatud veinibaaris Kork (www.korkork.ee - suunab Facebooki) ja me jäime väga rahule! Tõeliselt tore ja hubane koht! Samas asub ka veinipood, kust saab lisaks veinidele osta igasugust veinikõrvast. Seekord ei olnud küll väga mahti süveneda. Reede-laupäev mängib neil hetkel elav jazz, teenindus on meeldiv ja asjalik, veinivalik väga minu maitsele. Sõime salatit ja maitsesime Itaalia suupistevalikut (väga rikkalik ja kvaliteetne!). Valikus oli veel Prantsuse ja Hispaania suupistevalikud, mis mõlemad tundusid sama huvitavad. Kiitus ka veinibaari arvatavale peremehele Reigole (Reigo Randmets), kes osutas kõikidele laudkondadele meeldivalt tähelepanu, aitas veinivalikul ning üllatas maja poolt väikeste kingitustega nagu nt meie laudkonda tasuta oliivid ja muidu näksimist :) Tundsime ennast tõeliselt oodatud klientidena ja läheme varsti jälle! | |
Blondie Abikokk 2012-09-23 22:34:34 |
Karnivoor:
Sattusin ka sõpradega koos ja olin meeldivalt üllatunud. Väga maitsev toit, aga hinnad nagu Tartus :) Veinid eraldi teema muidugi, ilmselgelt nad teavad, mida teevad. See reede veetsime Lizz Wrighti kontserdijärgselt meelivalt aega hiljuti avatud veinibaaris Kork (www.korkork.ee - suunab Facebooki) ja me jäime väga rahule! Tõeliselt tore ja hubane koht! Samas asub ka veinipood, kust saab lisaks veinidele osta igasugust veinikõrvast. Seekord ei olnud küll väga mahti süveneda. Reede-laupäev mängib neil hetkel elav jazz, teenindus on meeldiv ja asjalik, veinivalik väga minu maitsele. Sõime salatit ja maitsesime Itaalia suupistevalikut (väga rikkalik ja kvaliteetne!). Valikus oli veel Prantsuse ja Hispaania suupistevalikud, mis mõlemad tundusid sama huvitavad. Kiitus ka veinibaari arvatavale peremehele Reigole (Reigo Randmets), kes osutas kõikidele laudkondadele meeldivalt tähelepanu, aitas veinivalikul ning üllatas maja poolt väikeste kingitustega nagu nt meie laudkonda tasuta oliivid ja muidu näksimist :) Tundsime ennast tõeliselt oodatud klientidena ja läheme varsti jälle! |
|