KätriinP Kokaõpilane 2012-03-18 11:43:46 |
Tere, On üks hea küsimus suuremale ringile ja targematele. Nimelt tegin ükspäev seljankat; alguses kuumutasin sibula ja marineeritud kurgi koos tomatipastaga. Küsimus selle segu kohta, kas seda saab ka purki panna ja siis säilitada ja kui kaua säilib? Ning kas ka enda tehtud kondenspiim säilib kauem kui 2 nädalat? Tean, et mõned panevad sügavkülma aga ma ei usalda väga maal elektrit-võib vahest ära kaduda mitmeks päevaks :) Võite veel soovitada midagi omapärast hoidistada :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-03-18 12:42:39 |
KätriinP:
KätriinP,
see oli niii laialivalguv küsimus, et ma suunan Su teemadesse, kust saad kas vastused või küsimused uuesti õiges kohas esitada ;)
Seljankapõhja jaoks on hea koht see teema (aga oluline on ka ära märkida, kas Sul oli lihata või lihaga seljankapõhi.
Kondenspiimateema on siin.
Mitme aasta jagu hoidistamisteemasid on siin ja ligi poolsada hoidiseretsepti siin.
Tere, On üks hea küsimus suuremale ringile ja targematele. Nimelt tegin ükspäev seljankat; alguses kuumutasin sibula ja marineeritud kurgi koos tomatipastaga. Küsimus selle segu kohta, kas seda saab ka purki panna ja siis säilitada ja kui kaua säilib? Ning kas ka enda tehtud kondenspiim säilib kauem kui 2 nädalat? Tean, et mõned panevad sügavkülma aga ma ei usalda väga maal elektrit-võib vahest ära kaduda mitmeks päevaks :) Võite veel soovitada midagi omapärast hoidistada :) |
|