Sussukas Abikokk 2011-11-27 10:23:09 |
Tere!
Mul mure. Meil elektriahi ja muidu kõik tore ja ilus. Söögid saavad ruttu valmis jne.
Aga....
Pärmitaignast küpsetades ei jää mitte ühegi retsepti järgi tehes asjad mõnusad ja pehmed, vaid kuivad.
Mida teha- kuidas teha- kui palju teha....?
Ehk siis- palun nõuannet, kuidas teha nii, et pärmitaigna küpsetised jääksid pehmed. Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|
Triin Abikokk 2011-11-27 10:39:48 |
ma kontrolliks, kas temperatuur on õige, kraadiks üle algatuseks. Ja uuriks erirežiimide võimalusi. | |
Sussukas Abikokk 2011-11-27 10:54:26 |
Jah, kraadida üle peaks saama ikka. pean poest siis mingi lisa termomeetri vaatama. Aga lisavõimalusi pole, kui vaid kraadid 250-ni. Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|
Blondie Abikokk 2011-11-27 13:50:46 |
Väike anum veega ahju põhjas võib ka aidata. Mõned retseptid muidugi ei jäägi üldse pehme lõpptulemusega, aga kui erinevate retseptidega sama asi, siis tekitab ilmselt kahtlusi jah juba. | |
Sussukas Abikokk 2011-11-27 14:13:13 |
Jah, ma ikka mitmete-mitmete retseptidega proovinud. Nii paari aasta jooksul. Alul olid mõnusad, et on kõvad, aga nüüd tahaks juba pehmeid ikkagi ka saada :)
Aga proovin veega järgmine kord. Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|