Pille Nami-Nami peakokk 2011-07-15 15:53:43 |
Tõstan Kätrini postituse siia ja teen Number 9 jaoks eraldi teema!
Kätrin:
Kätrin, tean, et "tuttav nägu" on seal nüüd juba 2 x söömas käinud ja rahule jäänud; vaatan, kas õnnestub teda detailsemalt muljetama sundida :)
Endine Vertigo ka alates laupäevast lahti, terassil küll veel osaliselt ehitustööd käivad, aga kohti jagub, et päikest ja vaadet nautida. Nimeks N.9. Koht ise ja nõudki on samasugused, mööbel on väikese uuenduskuuri läbinud, aga sellest pole midagi - miks häid nõusid niisama ära loopida ja moe pärast uusi osta?! Kokk olla keegi Pierre Prantsusmaalt, hetkel on menüü lühike (kirjas ka, et avamismenüü), aga kergeid suviseid ampse leiab. Teenindaja kinnitas ka, et Pierre'il olla Prantsumaal 1 tärn - ei hakanud pikemalt uurima, kas ta töötas mõnes sellises restoranis või oli see tema enda koht, millele tärn omistati. Me sõime suppi, milles mõlemad pettusime, minu pearoaks valitud lõhesalat oli see eest väga meeltmööda ning kaasa kana ka, aga lisandiks pakutud kartulid olid jälle täitsa toored :( Magustoiduvalikus ei leidnud me miskit meelepärast - shokolaadifondant, napoleon ning miski shokolaadivaht, aga usun, et neid lisandub sinna ajapikku, kui kokk sisse elanud. Hinnatase ning portsud on kohaga vastavuses ehk siis hinnad kõrged, portsud väiksed, kuid selle kompenseerib kohati kaunis vaade. Loodan, et nad hakkavad ühel hetkel ka lõunavalikut pakkuma, sest vanasti oli see üks meelispaiku, kus lõuna veeta ning Imre Kose lõunapakuumised olid igati popid ja alati maitsvad. PS, Pille - silmasin eile seal ka üht tuttavat nägu :) ning loodan väga, et saan ka temapoolseid kommentaare lugeda kohale - kas oli parem, halvem kogemus kui meil? |
|
Silx Abikokk 2012-11-28 17:28:10 |
Käisime eile naudisklemas restoranis Number 9 ning seal just fine dining'u osas.
Teisipäeva õhtu järgi võis kohe arvestada, et seal oli vähe inimesi, mis mõnes mõttes muutis õhtusöögi väga mõnusaks.
Teenindus oli suurepärane, meie eest hoolitseti hästi.
Söökidest valisime eelroaks: Praetud kammkarbid hernekreemi, kappari-rosina briosche ja anšoovise majoneesiga
Kammkarbid olid head.. oleksid minu jaoks võinud pisut krõbedamaks olla lastud pealt, aga koos lisanditega moodustasid mõnusa kerge koosluse.
Pearoaks võtsin mina: Röstitud kohafilee zukiinikroketi ja kreemja austrikastmega, millele annan ainult kiidusõnu. Kala oli õrn ja hõrk. Zukiinikroketid olid erakordselt maitsvad ja austrikaste sidus komponente hästi kokku. Serveering oli elegantne.
Meesisik haaras roaks: Pardifilee serveeritud kõrvitsa-banaani kreemi, krõbedate kartulite ja vaarikakastmega, mis sai ka vaid kiidusõnade osaliseks. Eriti kiideti kõrvitsa-banaani kreemi.
Magusroaks valisin mina juustuvaliku, mis oli väga-väga suur valik mõnusa muraka(?)moosiga.. igatahes meesisik pidi mind selle juures vägagi aitama. Meesisiku Kirsi pannacotta karamelli-mandlikreemi ja kirsi gazpachoga olla olnud ka suurepärane. Soovis ainult pisut rohkem.. nagu ikka. :)
Veiniks valisime klaasiga Chiantit. Sobis päris hästi.
Igatahes soovitan soojalt. :) Olen kuulnud kiidusõna ka brasserie suunas. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|