Restoran ASIAN CHEF, Võru 3, Tartu

Marju
Abikokk
2011-06-26 20:43:55
Otsustasin lõpuks katsetada. Kõigepealt oli koht juba seest hulga ilusam kui väljast lubas. Seejärel oli ettekandja väga meeldiv ja asjatundlik. Ning kolmandaks olid toidud ka minu meelest väga head. Välja arvatud kevadrullid ehk, millest mul võib olla ka mingi täiesti oma arusaam, millele ükski kevadrull kunagi ei vasta. Asian Chefisl pakutakse nii India, Hiina, kui Tai toitu. Oli selline Hiina toidu isu, nii et proovisin Manchurian vegetablest, mis oli natuke nagu köögiviljakotlet maitsvas tumedas kastmes (kuigi menüüs oli seletuses, et tainas küpsetatud aedviljad), päris huvitav ja maitsev ka. Meil seal võeti veel miskit lambaliha - crispy lamb vist. Oli meeldiv, et toidud olid ikka erineva maitsega, mitte nagu mõnes kohas, et kuigi põhikomponent on erinev, maitsevad kõik asjad samamoodi. Uudishimu mõttes proovisin ka nende samosasid - ka head, ainult et kaste oli naljakas. Kevadrullidel oli teistsugune kaste ja minu meelest väga maitsev. Joogiks palusin mahedat jasmiiniteed, et ei lastaks liiga kaua tõmmata ja saime tõesti hea maheda tee. Mulle meeldis seal. http://www.asianchef.ee/et/avaleht
Põrnikas
Abikokk
2011-06-26 22:32:26
See kusjuures üks mu viimase aja lemmikkohti Tartus. Asi, mida alati tellin on mõni leib - seal päris tandoori ahi, nii et naanid ja parathad on kõik lihtsalt super. Supid on ka kõik mõnusad olnud, aga kõige lemmikumaks toiduks on kujunenud Kofta.
Blondie
Abikokk
2012-05-13 20:49:14
Tuleb tunnistada, et Asian Chef lareneb järjest paremaks. Toidud on väga heaks läinud ja edu näitab ilmselt ka see, et hiljuti avati lisaks veel tagumine saal. Mul on seal juba mitmed lemmikud tekkinud, kuna kodu lähedal ja vahel ikka satun. Kõige suurem lemmik on hetkel India spinatikana :) ja tandoori ahju tõttu tasub tõesti erinevaid leivalaadseid asju tellida. Teenindus sõbralik ja kiire, hinnad võrdlemisi soodsad, portsjonid suured. Ainuke miinus on see, et kokkadel on erinev käekiri, nii et teravus varieerub ootamatult suurel määral. Pole ka tohutu pikka ooteaega, mis näiteks Tsink Plekk Panges on juba tõsine probleem (kus tuli viimati ette võtta 1,5 tundi ootamist, ilma ettekandja vastava hoiatuseta muide, ja sellele järgnev mittemidagiütlev toit).
Blondie
Abikokk
2012-06-08 14:52:58
Oo, Tartu esimene (minu teada) koht, mis pakub päevapraena igapäevaselt ka taimetoitu. Hurraa! Väga head asjad on siiani olnud, erinevas vormis (põhiliselt India) kikerherne või läätse-road.