Restoran TBILISI, Küüni 7, Tartu

Maritar
Kokaõpilane
2011-05-24 13:59:45
Kes on käinud seal Kaubahalli all asuvas Gruusia söögikohas Tbilisi? Minu arust toidu poolest parem kui Gruusia Saatkond, kus viimasel korral sain ikka kohe päris kehva toitu. Eriti hea oli minu arust Tbilisis hatšapuri kuhu toores muna peale löödud (adjaari vms vist) ning suupistevaagen. Samas sašlõkke pole ma seal proovinud, järsku keegi oskab kommenteerida?
Anu
Abikokk
2011-05-24 17:47:52
Toit on hea, aga teenindus mu arust veits jätab soovida.
Tiina
Abikokk
2011-05-24 21:19:50
Maritar:
Eriti hea oli minu arust Tbilisis hatšapuri kuhu toores muna peale löödud (adjaari vms vist) ning suupistevaagen.
See on adžaaria hatšapuri, mille söömisel on erinõuded :) Ahjust tulnud kuumale hatšapurile pannakse juustuosale peale toores muna ja suur tükk võid, need siis tuleb lauas igal sööjal ise oma noa ja kahvliga juustuga korralikult segi segada - niimoodi muna kalgendub ja ei ole enam toores ja tulemuseks on eriti mõnus täidis.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Maritar
Kokaõpilane
2011-05-25 10:40:10
Vot just adžaaria, jah. Nii hea minuarust!
Tiina
Abikokk
2012-11-18 23:38:10
Käisime Tbilisis sõbrannaga kergel lõunal. Võtsime hatšapuri ja pommud pähklikastmes. Toit oli maitsev, kuigi minusugune ütleb Eesti Gruusia restoranides enamasti, et maitseb hea, aga isa teeb ikka paremini :) Mulle meeldis interjöör - tumepunane vaip ja tumepruunid lauad-toolid, seintel gruusiapärased joonistused. Teenindajal oli ka eriti uhke traditsiooniline kleit seljas. Teeninduse koha pealt nuriseda ei saa, see oli sõbralik, tähelepanelik ja kiire. Menüü oli püüdlikult eesti keelde pandud ja tobedaid vigu täis, mis keelenärviga inimest kas vihastab või ajab naerma, olenevalt tujust. Menüüs olid kõik Gruusia köögi kohustuslikud road olemas, ja tegelikult oli hea, et ka suur valik erinevaid värskeid salateid. Veinikaart see-eest pisut mannetu, needsamad Old Tbilisi veinid, mis igas supermarketis saadaval.

Triinpvr
Abikokk
2012-11-22 23:52:48
Jaanuari keskpaigas lõpetab Tblisi tegevuse (Tartu Postimehe uudis)

laualamp.wordpress.com

Tiina
Abikokk
2013-07-22 23:14:24
Tbilisi on kolinud Laia ja Rüütli tänava nurgale (endisse Eesti Telefoni majja).