Karima![]() Abikokk 2011-11-29 08:21:06 |
varske tsitrusmahl,kohvi ja voileib | |
Eksitus![]() Kokaõpilane 2011-11-29 11:10:53 |
Tuunikalasai ja kohv piimaga.
Pille, sinu hommikune mandariin tänases saates ei anna mulle enam asu :) http://kulinaarsedeksitused.blogspot.com/ |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2011-11-29 13:43:47 |
Eksitus:
Eksitus, retsept on jõuluraamatus kenasti olemas ;)
Peale telesaadet käisin ja toitsin noormeest (ämm elab õnneks kohe Telemaja taga, nii et Kristjan viib lapsed sinna hommikul; ma ise lahkun kodust juba varavalges). Siis taas Café Moresse hommikust sööma - latte, kana-peekoni klubivõileib ja kardemonisaiake. Muide, juba teist hommikut järjest näen, et Angeelika Kang on ise kohvikus kohal - täitsa tore ju teada, et kvaliteedikontroll kenasti töötab.
Tuunikalasai ja kohv piimaga. Pille, sinu hommikune mandariin tänases saates ei anna mulle enam asu :) |
|
Eksitus![]() Kokaõpilane 2011-11-29 13:54:45 |
Pille:
Belgias millegipärast ei müüda seda raamatut :) Aga ehk jõuluajal kodumaine päkapikk toob :) Eksitus:
Eksitus, retsept on jõuluraamatus kenasti olemas ;)Tuunikalasai ja kohv piimaga. Pille, sinu hommikune mandariin tänases saates ei anna mulle enam asu :) http://kulinaarsedeksitused.blogspot.com/ |
|
Narkolepsia![]() Abikokk 2011-11-29 14:43:09 |
Hommikul sõime keedetud mune, putru ja võileibu. Oli selline suurem hommikusöök (: | |
Uduvihm![]() Kokaõpilane 2011-11-29 16:32:09 |
Tänane hommikusöök oli meil väga mõnusalt mitmekäiguline. Alustasime kuumade kreveti-spinativõileibadega, järgnes nostalgiamaiguline koogelmoogel (mandlilaastude ja kaneeliga), ning hiljem veel munavalge-juustuküpsised. | |
Kokkamas95![]() Abikokk 2011-11-29 18:04:28 |
Hommikusöögihelbed "Morning school" maitsestamata jogurti ja banaanitükkidega. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2011-11-30 09:31:07 |
Pille:
samal ajal ja samas kohas, aga kardemonisaia asemel tellisin täna kaneelisaia ja kuna tütrel kadus uni juba kella NELJA ajal, siis turgutuseks veel ka astelpajumahl... siin on praegusel kellaajal nii mõnus homset telemenüüd planeerida, hea vaikne :)
Eksitus:
Eksitus, retsept on jõuluraamatus kenasti olemas ;)
Peale telesaadet käisin ja toitsin noormeest (ämm elab õnneks kohe Telemaja taga, nii et Kristjan viib lapsed sinna hommikul; ma ise lahkun kodust juba varavalges). Siis taas Café Moresse hommikust sööma - latte, kana-peekoni klubivõileib ja kardemonisaiake. Muide, juba teist hommikut järjest näen, et Angeelika Kang on ise kohvikus kohal - täitsa tore ju teada, et kvaliteedikontroll kenasti töötab.Tuunikalasai ja kohv piimaga. Pille, sinu hommikune mandariin tänases saates ei anna mulle enam asu :) |
|
Leoola![]() Abikokk 2011-11-30 09:54:26 |
võileib ja mõned tükid šokolaadi. Tass purustatud jõhvikaid kuuma veega. Hea energiapomm hommikuks | |
Narkolepsia![]() Abikokk 2011-11-30 12:41:16 |
Munapuder! ja salat tomatist, kurgist, sibulast ja peedist. Rohelist teed jõin kah. | |
<< < 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 > >> |