Kopraonu Kokaõpilane 2010-11-18 00:10:20 |
Kopra Karjamõis sooviks müüa oma toodetuid mahesaadusi nimekiri on www.koprakarjamois.ee Siit ka küsimus mis ei puutu siia alateemasse:kuidas näeksite teie,lugupeetud kokad,selle toimetamist,ilma pika rea vahendajateta,teieni. Lõppu ka vabandus:Ma ei liitunud teie lehega mitte ainult müügi eesmärgil vaid ka kogemuste eesmärgil-kuna on kavas ära tunnustada maheköök. | |
Profa Abikokk 2010-11-18 10:11:27 |
Üks koht oleks vast turud, näiteks koheavatav Sadama turg jne. Kodulehelt ei ole küll võimalik välja lugeda kas lammast ka müüakse? | |
Kopraonu Kokaõpilane 2010-11-18 20:34:47 |
Eelmisel aastal kuulutasin kodukal-vaarika ja maasika toormoos. Kohe võeti ühendust Põllumajandusministeeriuist et kuidas saab olla moos kui tunnustatud kööki pole. Valvas silm ei maga kunagi. | |
Kopraonu Kokaõpilane 2011-01-22 20:18:06 |
Võimalus ka kohale toimetada igal nädalal kui mingi kollektiiv hakkaks tellima.Kohapealsele hinnale lisandub 15% veokulu.Vahepeal on ka saadaval mahelinnuliha-praegu küll ainult noored kuked aga sügiseks ka kalkun ja hani.Kes soovib hinnakirja võin saata.Email on koprakm@hot.ee | |
Kopraonu Kokaõpilane 2011-10-20 00:45:31 |
Jätkuvalt on teema minu poolt aktuaalne. On kolm varianti: Teie jaoks kõige odavam-kas käivitan oma toiduringi. Natuke kallim-leiate sõbraliku ökopoe,kes teie saadetise vastu võtab. Veel kallim-pöördute www varaait.ee poole-seal on kõik sortiment maherohe nime all olemas. Olge kenad ja öelge midagi-olen mina ju perifeeriast. Lammast tõesti veel ei paku aga lindu-kukke,kalkunit,hane pakun.Samuti peaks munatoodang detsembriks ca 400-500 munani päevas küündima.Lisaks salatid,sibulad,maitsetaimed ja muu köögivili. | |
Zapxpxau Abikokk 2011-10-20 09:03:16 |
Kopraonu, Kuressaares on üks mahepood, kas teoreetiliselt saaks sinna tellida mõningaid asju aeg-ajalt? Päris kauge vist ju.. muidu kaup on tore. | |
Pisi-Pisi Abikokk 2011-10-20 11:28:42 |
Kas ainult kanamunad või on lootust saada ka pardi- ja hanemune? Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
Spiidi Abikokk 2011-10-20 14:39:27 |
Mina olen huvitatud toiduringist Tallinnas. Iganädalaselt on huvi kanamunade ja köögiviljade vastu ning aeg-ajalt soovin linnuliha. Muidu aga jõudu tööle! Hea meelega toetan väikseid mahetootjaid. | |
Kirsike Abikokk 2011-10-20 16:53:12 |
Kanamunadest oleksin perioodiliselt huvitatud. Kogus on umbes 30 muna 2 nädala peale. Muudest asjadest olen ka huvitatud, aga perioodilist tellimist ei julge lubada. | |
Liina Abikokk 2011-10-27 23:05:26 |
Mina oleksin ka huvitatud munadest ja võimalik, et ka millegist muust, aga elukohaks samuti Tallinn. Tee kindlasti ka teema ökofoorumisse. | |