Liilia![]() Abikokk 2010-10-28 13:34:08 |
Tegin kõik täpselt originaalretsepti järgi, ainult pistaatsiapähklite asemel kasutasin sarapuupähkleid.
![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-10-30 18:02:16 |
Liilia:
Retsept nüüd ka Nami-Namis: pähkli-õunakeeks.
Tegin kõik täpselt originaalretsepti järgi, ainult pistaatsiapähklite asemel kasutasin sarapuupähkleid. http://farm2.static.flickr.com/1046/5122485867_7c689c9840_m.jpg Õuna-pähklikeeks 150 g võid 150 g suhkrut veidi soola 2 tl vaniljesuhkrut 4 muna 300 g nisujahu 2 tl küpsetuspulbrit 50 g hakitud pähkleid 200 g õunakuubikuid poole sidruni mahl Glasuur: 100 g tuhksuhkrut poole sidruni mahl Valmistamine: Koori õunad ning lõika väikesteks tükkideks, piserda sidrunimahlaga. Vahustada toasoe või suhkru, vanillisuhkru ja näputäie soolaga. Klopi ükshaaval juurde munad. Siis lisa ettevaatlikult juurde küpsetuspulbriga segatud jahu. Viimasena sega hulka hakitud pähklid ja õunatükid. Taigen valada võitatud keeksivormi (25cm) ja küpsetada eelkuumutatud ahjus 175* juures ca 45-50 minutit. Sega tuhksuhkur sidrunimahlaga ja kata sellega jahtunud keeks. Allikas: Einfach lecker kochen "Kuchen aus der Form" (Apfel-Pistazienkuchen) |
|
Liilia![]() Abikokk 2010-12-30 10:49:59 |
Beesega punasõstramuffinid (mõnusad hapukad ja maitsvad)
![]() |
|
Liilia![]() Abikokk 2010-12-30 10:58:43 |
![]() |
|
swera![]() Kokaõpilane 2015-01-10 11:13:58 |
Minu meelest küpsetatud kana on super kui nahk on krõbe ja liha mahlane. Mina pakuks adzikat sellisel juhul kasutada kas sees, naha all või siis kõrvale mingi sousti, majoneesi või ketchupi näol. Või siis lõigates kana tükkideks grilliks eelnevalt marineerut mees koos adzikaga.
swera |
|