Sotsiaalne aktiivsus/heategevus

Seenekas
Abikokk
2010-11-16 22:03:26
MInu pikalt plaanitud heategevusprojekt sai täna avalöögi lastekodus lastele kokkamise õpetamisega. Asjad sujusid arvestades mitte kõige avaramaid tingimusi, elektripiidiga toimetamist (kümme aasat juba vaid gaasi- või puuplliidil toimetanud) ja laste iga (5-16, kümme persooni ja mõned veel) üllatavalt hästi. Eks kahe nädala pärast uuesti. Kallistused ja säravad silmad olid emotsionaalselt nii siirad ja head tunnet tekitavad. Järgmise korra menüüsse taheti (pole vist miski üllatus) esimesena friikartuleid, siis hamburgerit ja kolmandana pitsat. :D Aga kuna otsustusõigus on täiskasvanutel, siis teeme vast midagi praktilisemat ja tervislikumat. Kui kellelgi on selle teemaga soovi ühineda, siis võib meilitsi ühendust võtta. Seal on muidki teemasid, mida arendada võib.
Enely
Abikokk
2010-11-16 22:07:47
Päris hea idee Seenekas!!!:)

Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia

Itakene
Abikokk
2010-11-17 00:52:47
Minu heategevus on ka siiani olnud juhuslik. Olen perekool.ee kaudu enda ja lapse riideid ära jaganud, mõnele abivajajale raha andnud ja talgutel koristamas käinud. Uurisin praegu seda Vabatahtlike väravat, väga lahe sait. Õnnepangast olin ka enne kuulnud, kuid alati tundub, et aega jääb väheks. Mõtteid on muidugi olnud ja kassid on mulle väga armsad. Loodan peagi tegudele asuda..:)

köögimaania

Seenekas
Abikokk
2011-02-05 19:09:15
Kui kellelgi heategevuseks ideid vaja on, siis võib kiigata help.ee lehele.
<< 1 | 2 >