Melani Kokaõpilane 2010-10-23 16:03:29 |
Tere, mul homme lõunaks vaja tort valmistada. Ma aga ei tea, kas võin tordi täna õhtul valmis teha. kohupiima tort. Ostetud biskviitpõhi. lõikan kolmeks kihiks. immutan kõiki kihte. esimese kihi vahele panen haput moosi, teise kihi vahele kohupiima-vahukoore massi (võib-olla ka puuviljaviilud). peale ka sama kohupiima-vahukoore segu ja kaunistuseks viinamarjad ja apelsinid. Kas saan täna valmis teha? Kas see kreem peal vedelaks ei muutu? (puuviljad paneks homme) Kas muidu on õigest tehtud tort, kui nii teen? (ma pole enne torti teinud) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-10-23 16:12:28 |
Melani:
Panin siia.
Tere, mul homme lõunaks vaja tort valmistada. Ma aga ei tea, kas võin tordi täna õhtul valmis teha. kohupiima tort. Ostetud biskviitpõhi. lõikan kolmeks kihiks. immutan kõiki kihte. esimese kihi vahele panen haput moosi, teise kihi vahele kohupiima-vahukoore massi (võib-olla ka puuviljaviilud). peale ka sama kohupiima-vahukoore segu ja kaunistuseks viinamarjad ja apelsinid. Kas saan täna valmis teha? Kas see kreem peal vedelaks ei muutu? (puuviljad paneks homme) Kas muidu on õigest tehtud tort, kui nii teen? (ma pole enne torti teinud) |
|