Pille Nami-Nami peakokk 2010-09-01 14:04:21 |
Mullu augustis peatusime VALANCE linnas Maison Pic'i hotellis ja sõime seal lõunat, õhtusööki ja hommikusööki. Maison Pic on kuulus selle poolest, et peakokk Anne Sophie Pic on ainus naine Prantsusmaal, kelle restoranil on 3 Michelini tärni. Me lendasime Lyoni ja sõitsime sealt edasi sõprade pulma (prantsuse-vene segapaar, minu ühikanaabrid Edinburghi-päevilt). Kuna Valance jäi täpselt tee peale, siis otsustasime ühe öö seal veeta. Jäime väga rahule nii hotelli, teendinduse kui ka söögiga. Siin väikesed fotomeenutused. Kui leian oma märkmiku üles, siis täiendan: Peale saabumist saadeti meid õue ootama, kus pakuti apelsinimahla ja väikeseid suupisteid: tomati-sidrunimakroon, basiiliku-ricotta "sfäär", maapähkli-vahukomm, hanemaks õunaga: Krõbuskid: Lõunasöök Maison Pic'i bistroos, Bistrot Le 7: Le tarte fine croustillante de saumon salma, légumes croquants aux aromates (for me): Les tomates de variétés anciennes, crémeux de mozzarella di bufala (for him): Le poitrine de veau, confite aux aromates, etuvée fondante de fenouils et poivrons rouges (for me): (for him): Amuse bouche: Le fraisier version 2009; biscuit pistache, sorbet basilic (for me): Fromage (for him): Kolm põlvkonda: Õhtusöök, "news menu". Pildid on palju kehvemad, kuna loomulikku valgust enam polnud ja välku ei tahtnud kasutada: Vasika harknääre: Foie gras Vähisaba aasiapärases leemes: Valge kala kurgiga: :) Rinse-bouche: kohvigranita Limoncello-vahuga: Väga kena dessert vaarikatega: Mignardises: Juustukäik: Hommikusöök: Ja mina tütre ja peakokaga peale väga mõnusat hommikusööki: | |