toidu valmistamine nn kombiahjus

Edith
Postitusi: 218
Abikokk
2009-08-10 19:08:02
oleks küsimus inimestele kes on töötanud suurköökide kombiahjudega. kuidas seal toidu tegemine erineb tavalises ahjus söögi tegemisest. tean, et võib panna ahju täis (st et ei varja ära soojuskiirgust kui all on plaat jne) ja korraga erinevaid toite. tean ka, et on olemas kuiv, auruga ja kombineeritud versioon. sooviks teada kas kellegil on mingeid nippe kuidas näiteks erinevaid muidu pliidil tehtavaid toite teha kombiahjus? kas sellega on võimalik nö keeta (näiteks kartuleid ja tatart) kui panna aurureziimile? kas sellises ahjus saab teha ka mõnusaid kotlette? et nagu enne (või pärast) pruunistada pealt? ette tänud inimestele kes oleks valmis oma kogemusi jagama

Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan