Pille Nami-Nami peakokk 2009-03-16 18:45:12 |
Tahtsin öelda suur-suur aitäh Bettyle, kes me pisitütrele imearmsad roosad sokid kudus :) Ja tagantjärele veel ka Vandistele, kes mulle paar kuud tagasi ühe imekauni kootud sallikese saatis. No on ikka toredaid nami-namikaid olemas :D | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-03-18 11:12:33 |
Qstile ka, nende roheliste martsipanide eest!! :P | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-05 15:09:24 |
Ma kasutan võimalust ja ütlen suur-suur aitäh Zoozile, kes on meie perele tervelt neli moosi ja purgi isetehtud sinepit ning pakitäie kuivatatud Kreeka hiidube saatnud :) Moosid kuluvad tänavu väga ära, sest ise jõudsime teha väga-väga vähe (ja oma suuri lemmikuid, ploomimoosi, aprikoosimoosi ja kreegimoosi üldse mitte ;)) | |
Zoozi Abikokk 2010-11-05 15:38:57 |
Pille:
:):):)
Ma täna just proovisin ka seda sinepit,aga oli seekord kuidagi liiga vedel tulnud.Vist olid munad liiga suured.
Ploomi-ja kreegimoosi mul pole, aga aprikoosimoosi saadan esmaspäeval salakohta :))
Ma kasutan võimalust ja ütlen suur-suur aitäh Zoozile, kes on meie perele tervelt neli moosi ja purgi isetehtud sinepit ning pakitäie kuivatatud Kreeka hiidube saatnud :) Moosid kuluvad tänavu väga ära, sest ise jõudsime teha väga-väga vähe (ja oma suuri lemmikuid, ploomimoosi, aprikoosimoosi ja kreegimoosi üldse mitte ;)) |
|