Sibulahekseldaja ...

Fre
Abikokk
2009-02-12 12:48:39
Ma veel küsiks selle TW hekseldaja kohta et mismoodi see töötab? Pilt on imepisike ja sealt pole aru saada, eestikeelses TW kataloogis ei näinud sellist toodet üldse. Samas on nüüd tekkinud kiire-akuutne vajadus üks selline toode ära osta. Ja kas keegi palun saaks alustuseks öelda et mis see TW oma maksab, siis tean kas üldse võtta kaalumisse (Olen muidu TW suhtes ebaleval seisukohal).....
Tiugu
Kokaõpilane
2009-02-12 13:51:50
Uus peenestusseade Mini Quick Chef on fantastiliste omadustega ergonoomiline vahend mis aitab peenestada, purustada, tükeldada: • sibulat; • maitserohelist; • küüslauku, • paprikat • muna, • väikest singikogust; • pähkleid jne. Piisavalt paindlik, kiirelt ja lihtsalt kasutatav seade võimaldab sibulate peenestamist suletud keskkonnas. Enam pole vaja karta pisaraid ja sibulate järgi haisvaid sõrmi. Mini Quick Chef saab ruttu teie lemmikuks. Kasutamine: Lõigake toiduained paraja suurusega tükkideks ja asetage peenestusanumasse. Parimate tulemuste saamiseks täitke peenestusanum maksimaalselt ¼ -ni (nt. 1 sibul kaaluga 100gr.) Asetage kaas anumale ja pöörake kaant mõlema käega edasi-tagasi. Kuna anumal on mittelibisev alus siis võite Mini Quick Chefi seadme asetada ka lauale ning pöörata kaant ühe käega. Enne toiduainete väljavõtmist eemaldage lõiketerad ettevaatlikult peenestusanumast. NB! Kõiki osasid peale lõiketerade võib pesta nõudepesumasinas. Peske lõiketerad eraldi käsitsi voolava vee all. Lõiketerade puhastamisel tuleb olla äärmiselt ettevaatlik kuna need on väga teravad. Terad pole ettenähtud jää purustamiseks, kahjustab terasid.
Tiugu
Kokaõpilane
2009-02-12 13:53:49
Panin siis siia ka tootetutvustuse- http://www.ezers.dtg.lv/video.htm vaata-seal on ka video selle kasutamisest. Väga hea leht selliste asjade nägemiseks! ...ja kui tuleb tahtmine tellida-siis krib- täna teen tellimist ja omadele ikka head hinnad!
Fre
Abikokk
2009-02-12 16:04:45
Tiugu, saatsin Sulle meili.
Tiugu
Kokaõpilane
2009-02-12 23:12:54
Fre-meili pole ka veel 23.12...anna mulle oma aadress-kirjutan sulle
Fre
Abikokk
2009-02-13 10:26:09
Tiugu:
Fre-meili pole ka veel 23.12...anna mulle oma aadress-kirjutan sulle
Veider, kirjuta siis ..... Mulle pole ka oma saadetud meil tagasi tulnud (saatsin tööaadressilt, mida siin avalikult hoida ei taha, aga selelst pole ju vahet vist).
Spiidi
Abikokk
2009-03-13 11:18:12
Fre:
Tiugu, saatsin Sulle meili.
Mina ka. Eile sibulat vaevaliselt peeneks hakkides tundsin, et vajan seda hekseldajat :)

le D?ner

Tiugu
Kokaõpilane
2009-03-13 13:16:05
:) minul endal see koguaeg kasutuses :) - ja kui suuremal hulgal tükeldada-siis kõik käib läbi käsikombaini :) hea alati jälgida kas on veel vaja kondiauru kasutada või on piisavalt peen juba :)
Fre
Abikokk
2009-03-13 15:48:27
Ma nüüd kiidan seda TW sibulahekseldajat ka - varsti tellin omale ka sest eelmine läks emale kingituseks ja ta kinnitas et on igati rahul. Äkki tuleb mõni meeleolukas sooduspakkuminegi......
Grumpy
Kokaõpilane
2009-03-26 09:43:49
Fre, mul on pakkuda sulle sibulahekseldajat hea hinnaga ;)
<< 1 | 2 | 3 >>