Avastasin huvitava täiendkoolituse Tallinna Tehnikaülikoolis. Ise kahjuks osaleda ei saa, aga äkki pakub kellelegi huvi:
TTÜ Täienduskoolitus: Toidu sensoorikaEesmärk: Anda algteadmised toidu kvaliteedi hindamisel ja tootearenduses vajalike toidu sensoorsete omaduste hindamise meetodite kohta.
Sihtrühm: toidutööstuse spetsialistid, tootearendajad, toidu järelvalve ametnikud, kvaliteedijuhid, assessorid.
Kursuse sisu:
- sensoorse analüüsi tähtsus toidu kvaliteedi hindamisel ja tootearenduses
- toidu organoleptiliste omaduste hinnang
- sensoorse analüüsi füsioloogilised alused
- sensoorse analüüsi metodoloogia
- assessorite valiku põhimõtted
- põhitunnetuste läve praktiline hindamine
- toidutoodete näitlik tarbijapaneel
Lektorid: TTÜ õppejõud prof. R. Vokk, assistent E. Tedersoo
Hind: 4990 EEK / osaleja
Kursuse toimumise aeg ja koht: 18.03.2009-19.03.2009, Tallinna Tehnikaülikool, Ehitajate tee 5, A-IV-302, 305