TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI täiendkoolitused

Pille
Postitusi: 16229
Nami-Nami peakokk
2008-12-03 20:45:54
Avastasin huvitava täiendkoolituse Tallinna Tehnikaülikoolis. Ise kahjuks osaleda ei saa, aga äkki pakub kellelegi huvi: TTÜ Täienduskoolitus: Toidu sensoorika Eesmärk: Anda algteadmised toidu kvaliteedi hindamisel ja tootearenduses vajalike toidu sensoorsete omaduste hindamise meetodite kohta. Sihtrühm: toidutööstuse spetsialistid, tootearendajad, toidu järelvalve ametnikud, kvaliteedijuhid, assessorid. Kursuse sisu: - sensoorse analüüsi tähtsus toidu kvaliteedi hindamisel ja tootearenduses - toidu organoleptiliste omaduste hinnang - sensoorse analüüsi füsioloogilised alused - sensoorse analüüsi metodoloogia - assessorite valiku põhimõtted - põhitunnetuste läve praktiline hindamine - toidutoodete näitlik tarbijapaneel Lektorid: TTÜ õppejõud prof. R. Vokk, assistent E. Tedersoo Hind: 4990 EEK / osaleja Kursuse toimumise aeg ja koht: 18.03.2009-19.03.2009, Tallinna Tehnikaülikool, Ehitajate tee 5, A-IV-302, 305

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com