Kätrin Abikokk 2008-10-23 12:12:12 |
Vaatasin enne täispikka õpetust Viini šnitsli valmistamisest ja muidugi on nüüd piltidelt nähtu järele metsik isu. Lugesin siin ka erinevate restoranide kohta, kuid kahjuks ei suutnud leida ühtki soovitust, kus Tallinnas oleks võimalik neid ka kiirelt lõuna ajal nautida või äärmisel juhul ka poest kaasa osta? Kes oskab soovitada, kust saab ligilähedast rooga, mis ka hää maitseks? (Ma ei ole kindel, kas see nüüd päris õige teemavalkonna alla mul postitatud sai) Aitäh aitäh ette :) Isu on nõnna suur! | |
Kristel Abikokk 2008-10-23 12:40:42 |
Vabandan, et vastan teemast mööda, kuid senini Eesti parima Viini šnitsli olen saanud Pärnu Rannahotelli restoranis ja ega mujal Eestis pole silma hakanudki...... Ma pole muidugi Pille oma proovida saanud :) | |
Profa Abikokk 2008-10-23 15:55:09 |
Lõputult võib ka targutada misasi on "õige" Viini šnitsel. Austrias ja Saksamaal peavad paljud korralikuks Viini snitsliks lihatükki alates ca 250 grammist ja sentimeetri paksusest. Sõin sel nädalal Saksamaal küll õhemaid ja kergemaid, aga neid oli taldrikul kaks... Ise eelistan siiski õhukesi. | |