Blondie Abikokk 2008-09-26 10:04:02 |
Niisiis lugejate tungival soovil uus teema: Sõbrannaga ärgitusel sai käidud vinoteegis "Kolme Näoga Mees". Lähenesime õigele kohale ja ukse ees võtsid meid vastu kaks purjakil suitsetavat noormeest, kes hirmsal kombel tahtsid tutvust teha. Kuna ka uks viis keldrikorrusele, tõstatusid minus teadud kahtlused, kas see ikka tõesti on "väga mõnus ja hubane koht" nagu sõbranna eelnevalt reklaamis... Siiski-siiski, jõudnud uksest sisse, oli selge, et see on armastus esimesest silmapilgust, kuna just sellisest kohast olen Tallinnas pikemat aega puudust tundnud. Hubane kujundus ja mahe muusika, mõnusalt soe, väga asjatundlik teenindus. Mina jõin Bailey's kohvi (milline kreemjas vaht!) ja sõbranna oli veinivalikuga väga rahul. Seal on võimalik pokaaliga saada üsna suurt valikut veine, lisaks pudeli kaupa veel rohkemaid. Veinikelder tundub neil olevat üsna kummalises kohas, igal juhul käis teenindaja meile veini otsimas taskulambiga :D Proovisime ka brüleekreemi, jällegi imemaitsev. Sealoldud aja jooksul oli koht pidevalt üsna täis, igal juhul pidid palju vaba laua puudumisel tagasi pöörduma. Nende koduleht http://www.kolmenaogamees.ee/ | |
Marju Abikokk 2008-09-26 10:11:22 |
Ma ei ole küll eriline ettekandja või baaritöötaja, aga juhtus nii, et töötasin seal mõne kuu just avamise aegu. Olime ise küll selle kohta fännid tollal (peaaegu 6 aastat tagasi). Aga siis tuli suvi ja suve jaoks jäi liiga hämaraks ja nüüd on kuidagi meelest täitsa läinud. Peaks ka minema uuesti proovima.. Hea et meelde tuletasite! :) | |
Tibitipi Kokaõpilane 2010-04-22 11:08:11 |
vahepeal oli see üliarmas, hea toidu ja ülihea teenindusega kohvik suletud päris pikka aega. Eile nägin, et silt jälle põleb ja kohvik avatud...läksime siis suure hurraaga sisse. Peagi selgus, et omanik on vahetunud ja imemaitsva toiduga ja hingega tehtud kohast on saanud tavaline kiirsöögikoht friikartulipraadide ja paari salatiga. Menüü asemel toodi 1 paber, kus oli paar toitu kirjas, mis ükski väga ei ahvatlenud. Tellisime Caesari salatit - mis koosnes vaid värskest salatist majoneesiga ja maitseks oli lisatud paar riba anšoovist ning purustatud küüslauku. Väga väga kurb on, sest atmosfäär on endiselt kena, kuid kõik muu on nii ära rikutud, et ei ole tahtmist enam sinna uuesti minna :( | |