Cracilis Abikokk 2009-05-18 13:09:17 |
Käisime seal kaaslasega, mõlemad võtsime ahjukartuli kanafilee ja suure hunniku porgandi- ananassisalatiga. Ei saa kurta väga ausalt öeldes. Kõhud saime ilusasti täis. Maitse nüüd just teab-mis-elamus ei olnud, aga täitsa söödav. Ja kuna seal sõpru tööl, saime kahepeale söönuks 74. EEK-iga. | |
Cracilis Abikokk 2009-07-21 14:34:15 |
Aegajalt on ikka Rehepapist läbi astutud, ka üleeile siis. Mina võtsin jälle kanafilee, aga porgandisalatit seekord ei olnud ja mingi hiina kapsa asjandus oli suht sitt. Punapeedi mögin, mille koostisaineid ma ära arvata ei suutnud, oli tiba parem. Pannikartulid, kaste ja kanafilee olid söödavad, kuigi pisut rasvasemad, kui mulle meeldinud oleks. Mees tellis endale veise sisefilee, mis oli üle ootuste hea. Meie kokk oli üks rõõmsameelne ja viisakas noormees. Tavaliselt ongi tema juhtunud meie käikude ajal süüa vaaritama ja meie suureks üllatuseks teab meid isegi nägupidi juba. :) | |
Cracilis Abikokk 2009-09-27 14:31:57 |
Tudengile on igatahes Rehepapis söömine suht soodne. Miinus 40%. Seega mu kolmapäevane kanafilee koos 3 erineva sordi salati ja ahjukartulitega läks maksma vist 43 EEKi. :P | |
<< < 1 | 2 > |