Marie Kokaõpilane 2008-08-16 00:33:09 |
Tundub, et see on suhteliselt uus koht, netist ei leia selle kohta midagi ning ma pole isegi kindel, kas see on ametlik nimi. Asub Rannamõisa teel paremat kätt kohe pärast seda, kui Vana-Rannamõisa tee ära keerab. Sattusime sinna juhuslikult äripäeva pärastlõunal, kõht oli tühi ning Gruusia teema aktuaalne. Sel hetkel oli saal täiesti tühi, pärastpoole tuli rahvast rohkem. Sisekujundus oli lihtne ja maitsekas, natuke rohkem hubasust tahaks ehk. Laudasid oli umbes 7, väljas istuda ei saa. Toidud olid kõik väga head. Lambašašlõkk oli pehme ning hästi maitsestatud, kebab mõnusalt vürtsikas ning väga mahlane. Võtsime ka meile täiesti tundmatut Kutšmatši't (kuchmachi), mille kohta menüüs oli märge "soovitame proovida". Ettekandja rääkis, et see sisaldab mitmesugust liha ja sisikonda ning et osadele inimestele meeldib, osadele mitte. Lauale toodi üpris maitsvat praetud-hautatud jämeda hakkliha moodi asja. Netist pärast lugesin, et tegu on kanarupskitega (pugud, südamed, maksad), millele võivad olla lisatud ka pähklid. Kõiki toite serveritakse suurtel taldrikutel koos värske rohelise ning viilu suluguni juustuga. Riisi-kartulit oleks pidanud eraldi juurde tellima, kuid meile piisas lauale toodud lavašist. Kõrvale võtsime Gruusia veini, millest oli suhteliselt suur ja hea valik, ning magustoiduks imehead meekooki ja teed. Hinnad olid normaalsed - kebab ~75.-, lambašašlõkk ~130.-, klass veini ~35.-..~60.-. Eraldi peaks kiitma teenindajat, kes aitas veini valida, rääkis pikalt olukorrast Gruusias (sõbra küsimusele, kas nüüd venelased neil enam söömas ei käi, vastas "intelligentsed inimesed käivad ikka, nemad saavad aru situatsioonist") ning lõpus tõi meile veel tasuta proovimiseks pudeli Gruusia Tarhuni (vähem magus ja naturaalsema-tugevama ürdimaitsega kui meie poodides müüdav). Soovitan! | |
Vernanda Abikokk 2008-08-19 21:34:01 |
ma olen rohkem kui korra mööda sõites mõelnud, et kas tasub, aga nüüd peaks ikka ära proovima. | |