Edith Abikokk 2008-08-14 01:12:43 |
tegin täna pikkapoissi (siit samast võetud retsepti järgi) ja panin täidiseks keedetud muna veerandikud. paraku vaatamata minu hoolikale pealt silumisele ja "õmbluse" kinni mätsimisele küpses ta ikka pealt lahti.
millest see võib tulla? kuidas teha pikkpoissi nii, et ta ilusasti kuju säilitaks ja nö lõhki ei küpseks? Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan |
|
Dots Abikokk 2008-08-14 16:31:48 |
Mina teen pikkapoissi silikonist keeksivormis, "õmbluse" sätin alla. :) Lemmiktädiseks seened, peekonitükid ja Feliksi grillsalat. | |
Edith Abikokk 2008-08-14 19:26:16 |
mul oli ühel pannil kaks pikkapoissi ja esimesel panin ka õmbluse alla. ja just seesama esimene küpseski lõhki. müstika igatahes.
aitäh retseptisoovituse eest. peaks ka midagi põnevamat teinekord proovima :) Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan |
|