Marju Abikokk 2008-07-26 12:57:39 |
Olime kahevahel, kas Truffe või Gläm. Laps nõudis Truffe´i lastepastat, aga suured olid päev otsa söömata olnud, nii et aasiapärane Gläm oli igati paslik valik. No on hea, kui kusagil väljaspool koduseid kohti saab oma kõhu niiii täis süüa, et oioioi. Eelroaks taimetoitude hulgast vürtsikad friikartulid, mis esialgu olid pettumus, sest nad nägid nii väga tavaliste friikate moodi välja, aga maitse poolest olid head. Laps tahtis lihtsalt nuudleid. Pakkusin välja, et las teevad siis selle nuudlid muna ja krevetiga, aga muna jätavad ära ja krevetid eraldi kausis kõrvale. Esimest päeva tööl olnud ettekandja lubas uurida ja laps sai, mis tahtis. Oli väga rahul. Mina sõin kala Nepaali kastmes ja see kaste oli imehea. India maitsega ja india toidud on minu jaoks tõeline comfort food. Mulle maitses ikka väga. Kaaslane sõi krõbedat lammast ja talle maitses ka :) Apelsinimahl grenadiinisiirupiga oli ka hea. Nii et jäime hästi rahule. Seekord vähemalt. Oleks tahtnud magustoite ka proovida, aga kõhus polnud enam millimeetritki ruumi, pidin niigi oma võrratut kala natuke järele jätma :( Menüüd võib uurida siit | |
Nämmu Abikokk 2008-07-27 21:15:58 |
oijah ma polegi sinna veel jõudnud.:D Aga nüüd peaks varsti minema tutvuma. Olen kuulnud vastakaid arvamusi, seetõttu ei oska midagi oodata. Kui käidud, eks siis jagan emotsioone. Kaie |
|
Nämmu Abikokk 2008-10-27 10:39:31 |
Nämmu:
Laupäeva õhtul einestasime siis seltskonnaga seal. Proovisime küpsetatud kala (forell) tomati-küüslaugu kastmes, kana magus-hapus kastmes ning vürtsikat lambaliha ingveri, karri ja bambusvõrsetega.
Kõik olid väga mõnusad, enim meeldis kala. Kõrvale võtsime lihtsalt basmati riisi. Teenindaja oli igati tore, pakkus välja et meile piisab 3 riisiportsu asemel ilusti kahest ning tal oli õigus. Jäi veel järgigi :)
Minule mahtus magustoiduks veel praetud ananass jäätisega. Ananassiviiludel oli peal vist suhkrustatud punane (grenadiin?) krõbe kate ja nägi nii efektne välja :P
Proovisime veel erinevaid kokteile mis olid samuti ilusad. Oli aru saada, et kaunistamisega nähti vaeva. Samas ei pidanud liiga kaua ootama.
Rahvast oli palju ja ettekandjatel kiire-kiire aga kõik sujus ilusti ja nuriseda pole millegi üle.
Eks varsti lähen uuele ringile :D oijah ma polegi sinna veel jõudnud.:D Aga nüüd peaks varsti minema tutvuma. Olen kuulnud vastakaid arvamusi, seetõttu ei oska midagi oodata. Kui käidud, eks siis jagan emotsioone. Kaie |
|