Zapxpxau Abikokk 2008-04-02 20:29:36 |
...saabus siia Kuressaarde täna, 2. aprillil. Retseptiregistris lk. 6 hakkavad kohe silma "Siiamarja-mille-fuille", "Lõhe-toorjuusturull roseepipra ja apelsinitarretisega" ning "Vaarikad ja aprikoosid muskaaditarretises". Tõesti meeldivad Villeroy & Boch kevadiselt kelmikad lauanõud! lk. 10-12 Märtsikuule kohaselt on pikk artikkel munadest, erinevad linnumunad ja kuidas neid valmistada. Kes teadis, et pärlkanamuna on suur haruldus ja delikatess? lk. 17-20 Jätkub toiduainete tutvustamise rubriik, kus seekord astuvad üles kana, roheline sibul, riis ja kohupiim. lk. 28-29 Ants Uustalu NOP kohvik-delist näitab-räägib piltidega samm-sammult, kuidas teha kolme erinevat munarooga: omletti, munaputru ja Egg Benedict. lk. 39-47 Reisijutus on sihtkohaks seekord Rooma ja Itaaliateemat jätkatakse järgmisel leheküljel Tallinna vanalinnas Delicias. lk. 53-55 ja lk. 57 Reisijuttu jätkub ka ajakirja lõpuotsa, kus on pikk jutt Lõuna Aafrika Vabariigist. lk. 79-83 Üks väga huvitav retsept selles numbris on "Basiilikutarrend", lk. 68. See läheb kindlalt proovimisse. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-03 01:27:39 |
No näed, ma sel korral ei saagi teada, millal ajakiri minuni jõudis (vaevalt, et sõbralik naabrimees posti päevade kaupa virna laob :) ) Aga pärlkanamunadest tahaks kindlasti lugeda ja basiilikutarrend kõlab tõesti ahvatlevalt. Kui proovid, siis anna teada, eks! | |