Kraabits![]() Kokaõpilane 2008-03-12 16:51:00 |
Mul tekkis isu maksakotleti järgi, kahjuks ei oska seda teha. Keegi oskaks äkki õpetada? | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2008-03-12 22:02:30 |
Kraabits:
Tere, Kraabits! Proovi neid retsepte:
Maksakotletid (hakitud maks + kartul)
Grillitud maksakotletid (terved viilakad)
Hakkliha-maksakotletid (seahakkliha + vasikamaks)
Mul tekkis isu maksakotleti järgi, kahjuks ei oska seda teha. Keegi oskaks äkki õpetada? |
|
Seenekas![]() Abikokk 2008-09-13 17:01:02 |
Minu maksakotletid on sellised. Kanamaks, porgand, sibul. Lasen läbi masina (on selline nagu suur kohviveski). Juurde munad, riivsaia paksendamiseks, soola ja pipart, siis pannile. Mmm... | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-04-07 14:39:42 |
Degusteerisime siin kahel nädalavahetusel erinevaid maksavorste. Panen tulemused siia kirja, ehk on teistelegi abiks.
1. voorus osalesid: (pean märkmed üles otsima :))
2. voorus osalesid (fotol vasakult paremale): Rannamõisa kanamaksavorst, HK maksavorst, Snellmanni maksavorst ja LUHA Savvu Massarõngas maksavorst suitsulihaga.
![]() ![]() |
|
Ilse![]() Abikokk 2014-04-07 16:26:40 |
Mulle maitseb vana ja nostalgiline RL Maksarõngs;) sealiha 41%, seamaks 25% seapekki ja muidugi igasugu muud kraami ka ikka :) Aga mulle maitseb. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-12-08 01:11:10 |
Sain sellise lugejakirja:
"Tere.
Palun Teie abi maksapasteedirulli valmistamiseks. Pasteediga saan ise hakkama, kuid või-
kihi panek on minu jaoks mõiststus. Teid juba ette tänades
Lugupidamisega Heli H."
Ilmselt on küsimus sellisest pasteedirullist:
![]() |
|
Ilse![]() Abikokk 2014-12-09 13:29:06 |
PILLE [1quote]Kas keegi on ise teinud? Ise määriks toidukilele või köögipaberile maitsevõikihi, tõstaks külmas tahenenud pasteedi sinna peale ja keeraks või paberi abil ümber rulli.[/quote] geniaalne ;) Või võiks veel enne maitsestada ka millegi sobivaga ja külmas peaks olema enne lõikama asumist. jajah maitsevõi :) Hiljem märkasin | |