Kalkun ja kalkuniliha valmistamine köögis

Piper21
Postitusi: 58
Kokaõpilane
2008-03-11 22:50:52
See retsept on saadud ühe venelanna käest ja väärib katsetamist. Kalkunikotletid 0,5 kg kalkunifileed 3 muna 250 g majoneesi 2 spl kartulijahu küüslauku soola, pipart Fileed puhastada, lõigata väikesteks kuubikuteks. Segada munade, majoneesi,, kartulijahu ja maitseainetega.Lasta seista külmkapis vähemalt 2 tundi. Supilusikaga tainas õli sisse pannile ja praadida nagu kotlette. Võib teha ka maksast, kanalihast.
Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2011-12-17 22:54:34
Ragne soovitab: Kuidas valmistada jõulukalkunit.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2014-03-26 13:29:12
Bon Appetit soovitused kalkunihakkliha valmistamiseks. Kuna meie poevõrgus on üsna vabalt saada nii hakitud kalkuni kintsuliha kui ka hakitud kalkuni rinnaliha (mõlemad Rannamõisa omad), siis panen need retseptiviited siia ka. Turkey-spinach sliders (kalkuni-spinatikotletid burgeri vahele) Lasagna with turkey sausage bolognese (kasutatakse küll Itaalia kalkunilihavorste, aga ma prooviks vist lihtsalt kalkunihakklihaga) Spicy turkey burgers Turkey meatloaf with mushrooms and herbs Escarole and orzo soup with turkey parmesan meatballs (escarole on käharendiivia, orzo riisikujuline pasta).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com