Kasutaja PIRKA 6.10.2003: Tere!
Olesin tänulik, kui keegi oskaks soovitada punastest tšillipipardest pasta retsepti. Pastat soovin teha ainult tšillidest ja mitte seguna koos tomatitega, et saaks seda siis kasutada värskete tšillikaunade asemel toidule vürtsi andmiseks.
Itaallastel on hirmus maitsev "Crema di Peperoncino", Calabria kandist pärit. Olen seda ise paar korda Lõuna-Itaaliast kaasa ostnud ja tõepoolest on jube hea toitudele krehvti lisamiseks kasutada. Koosneb punastest tšillipipardest, soolast, oliivõlist ja äädikast. Täpset valmistusviisi kahjuks ei tea :(
(Vastatud 8.10.2003)
Kes otsib, see leiab. Sain ühe itaalia tuttava käest 'crema di peperoncino' retsepti, mis on nüüd Nami-nami andmebaasis olemas :)
Head katsetamist!
(Vastatud 9.10.2003)